Beoordelingen van Mr. Sushi Amstelveen

Recente recensies van Mr. Sushi Amstelveen

4 sterren na 463 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een uur te laat en ze waren telefonisch onbereikbaar. Kwaliteit was normaliter ook veel beter.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd pas na 1uur en 40 minuten bezorgd terwijl de tijd die aangegeven werd na het bestellen 1uur was. Sushi was niet top. Vis was niet zo vers en er was meer rijst dan inhoud van de sushi. Was net alsof ik naar een all you can eat restaurant ging. Ik ben beter gewend van jullie. Misschien is het netjes dat jullie voor dat je betaald aangeeft hoe lang bezorging duurt, want als ik wist dat het zo lang ging duren hand ik NOOIT bij jullie besteld. En misschien handig om de telefoon er niet uit te leggen, zodat je op zn minst contact kan nemen met jullie....

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top prijs / kwaliteit verhouding! Heel tevreden, volgende keer bestellen we weer

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2,5 uur wachten op de bestelling, was pas om 22.00 uur klaar. Uiteindelijk maar komen ophalen.. en natuurlijk wel de bezorgkosten betaald. Geen sorry niks.. Werden bij binnenkomst niet eens te woord gestaan de eerste 6 minuten. Ook niemand die aanbood de bezorgkosten terug te geven.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2,5 uur wachten op de bestelling, was pas om 22.00 uur klaar. Uiteindelijk maar komen ophalen.. en natuurlijk wel de bezorgkosten betaald. Geen sorry niks.. Werden bij binnenkomst niet eens te woord gestaan de eerste 6 minuten. Ook niemand die aanbood de bezorgkosten terug te geven.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten is echt te lang zelfs. voor een vrijdag avond. Laat vooraf weten als het zo lang duurt dan heb je een keuze om ergens andere te bestellen

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom hier al langer dan een jaar en het blijft een topper! Vaste klant 😊

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had wat vlotter gekund, duurde een uur voor het er was. Sushi was lekker!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was helemaal wit uitgeslagen. Dit is niet de zalm die je in je sushi stopt. Na vaak goede sushi dit keer teleurgesteld

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar de dim Sum was koud. We moesten ook 2 uur wachten op ons eten, dat is niet goed. Bij dergelijk lange wachttijden verwacht je een waarschuwing op de website. Volgende keer proberen we de concurrent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always goed en vers 🤘

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed maar de warm gerechten waren koud. We hebben dik 2 uur op onze sushi moeten wachten zonder tegemoetkoming oid. Toen ik na 1,5 uur belde kreeg ik alleen te horen dat het druk was en er met 20 min Max zou zijn, dit duurde toen alsnog drie kwartier. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op het verkeerde adres bezorgd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer zeer aangenaam snabbelen 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Alleen jammer dat de yakitori koud was, verder erg goed!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde bijna 1 uur en 45 min! Ook na telefonisch contact duurde het nog ruim 30 minuten ipv de toegezegde 15 minuten. De bezorgservice is echt problematisch

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service, vers product

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde bij jullie voor een behoorlijk bedrag aan sushi. De bezorgtijd zou 18.50 uur zijn, zsm. Echter werd ik om 19.09 uur gebeld dat er problemen waren met bezorging. Mijn eten lag wel al klaar. 40 min later werd er aangebeld en was mijn eten niet meer vers en hetgeen wat warm had moeten zijn was lauw. Ik had wel wat beters verwacht voor dit bedrag.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen met enige regelmaat sushi bij jullie. Het smaakte ons alle drie niet. Wat anders was kan ik niet zeggen. Ook de warme hapjes waren koud. Daarbij was jullie bezorging 45 minuten laten dan ik had gevraagd en jullie hadden aangegeven. Wel aardige en beleefde jongen die bezorgde.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

het duurde 2 uur voor ik mijn eten kreeg. toen ik de eerste keer belde zou het niet lang meer duren. na 35 min belde ik weer, het zou onderweg zijn. had het nog een kwartier geduurd. De kwaliteit van het eten maakte het wel helemaal goed. het was opnieuw gemaakt omdat het al was afgkoeld

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging en lekker eten

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kiprotsjes en loempia's waren helaas koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en lekkere sushi & poke bowl! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan gepland maar verder super tevreden, mooie portie sushi voor een prima prijs.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super site. Eten goed. Snelheid van leveren kan echt beter.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top boven verwachting een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde erg lang, warme gerechten waren hooguit lauw, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is goed gegaan alleen ontbrak er een product die wij besteld hadden (wij kregen deze gratis maar toch). Een beetje slordig van Mr.Sushi. Misschien handig als de bezorger ook de bestelling checkt (als dubbel-check) :-).

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wel jammer dat de warme bites altijd lauw tot koud zijn. Onbegrijpelijk, want wij wonen 2 minuten bij jullie vandaan. Dat irriteert me wel vaak. Betaal er namelijk genoeg voor. Mag ik ook wel verwachten dat het gewoon goed is.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en boven verwachting niet goedkoop maar als je goede kwaliteit krijgt is dit het dubbel en dwars waard. Een regeltechte aanrader Mr Sushi 👍🏻😊👍🏻

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers! Prijs kwaliteit verhouding is gewoon super goed.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, sushirijst zacht en vers gemaakt. Netjes ingepakt en geleverd.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het een fijne sushi tent. Smaakt altijd goed.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd en sushigerechten welke warm moeten zijn waren koud. Dit kan echt niet

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bij bezorging steeds weer erg weinig Soya saus ook al geef je dit vooraf aan. Graag verbeteren , teleurstelling

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bij Mr. Sushi is de sushi heerlijk! Omdat wij een jarige hadden, had ik erbij gezet of er Happy Birthday gezongen kon worden. Er werd gezongen aan de deur, geweldig! Dank jullie wel!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very tasty sushi. We only got one little box of wasabi though for 50 rolls, that was a bit of a pity.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te lang geduurd en vergeten me boontjes mee te sturen. alles online betaald. geen geld retour voor niet geleverde boontjes. slechte service, en niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen op-en aanmerkingen eigenlijk. Is uitstekend van kwaliteit en de bezorging was ook prima... Ga zo door👍jullie zijn een aanwinst voor Amstelveen. En zeker voor ons😊

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel en lekkerste sushi van amstelveen/amsterdam zuid

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef de bestelling twee sterren omdat de kwaliteit niet was zoals ik gewend ben bij mr sushi. Rijst al wat harder en geen goede smaak. Helaas want normaal gesproken is het altijd prima sushi!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kwam 40 minuten te vroeg en kon vanwege drukte niet later worden gebracht.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een half uur te laat, ik had al gebeld naar de zaak, maar de bezorger reageerde nogal onnozel!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik woon letterlijk bijna om de hoek. Koude kip spiiesjes ontvangen en wat sushi voor 1 persoon. Ik heb daar meer dan uur op moeten wachten. Niet erg tevreden en wellicht de laatste keer besteld.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een extra sakeroll gekregen!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes volgens planning geleverd compleet met bestek, gember, sojasaus en wasibi. Alleen een bekertje voor de saus en een servet had het compleet gemaakt

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en niet eens heel duur. Dank weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm sashimi stonk, had het ook weg moeten gooien. De gefrituurde ebi was veel te vet, het krokante laagje was gewoon donker door de frituur. Ik ga toch maar terug naar de iets duurdere Sushipoint.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekkere Sushi! :~))

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, maar het warme sushigerecht was koud/lauw, doordat de bezorger lang onderweg was en na 3x bellen, nog steeds het huis niet kon vinden. Erg jammer en onprofessioneel.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I asked to replace one ingredient in one roll but they forgot.. before they did.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.5u voor drie bowls en twee rolls om 20.15 ‘s avonds. Om 21.45 hadden we ze eindelijk. Bowl zelfs waren lekker.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden onze salmon avocado + rainbowroll weinig smaak hebben en ook te dik (groot) gerold

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de avocado was slecht. Avocodo maki en rainbow roll werden vies bruin afgeleverd. Dan ga je ervan uit dat die niet gebruikt wordt, maar bij mr sushi amstelveen doen ze dat wel. En als de kok zelf nog aan de tel komt om zich te verdedigen dat het niet aan hem ligt, dan vraag ik me af aan wie het ligt. De klant? Nadat de vieze rollen geteld waren kregen we die precies terug. Slechte aanpak!!!!!)

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken lekkere sushi, maar deze keer was er helemaal geen sojasaus meegeleverd en dat maakt de sushi met n grote bak wasabi toch veel minder lekker.....

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food and a great price. Was the hit at the house party that I attended. Keep up the excellent work and my Family will certainly be back.....!!!!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered on time as estimated. Sushi itself was great and tasty. Would order again.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed! Super fijn dat er rekening kon worden gehouden met de zwangerschap door viseitjes weg te laten

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Box C, smakelijk, meer dan voldoende voor 2 personen. Bezorging vlot en zoals per email was aangegeven. Zeker vóór herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super! De snack-box wat minder, die was heel vet. Alsof het langer in de frituur had gemoeten/ vet niet heet genoeg.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is smaakvol! Avocado op de sushi ziet er altijd vers uit.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top kwaliteit en erg aardige, goede bezorger.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker alleen de sushi viel deze keer uitelkaar het zat niet strak

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zak was volledig verwaterd en gescheurd. En na 45min bezorgtijd waren de loempia’s steenkoud..

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, snelle vriendelijke bezorging zoals altijd Wel puntje van aandacht, kan er een mogelijkheid komen om (contactloos) fooi te geven als je bestelt? Zou heel fijn zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke specials

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel uit elkaar, jammer. Vorige keren was het wel altijd goed maar dit keer helaas tegenvaller

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi. De lekkerste van Amstelveen. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi rijst was hard en droog. Niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur gewacht op sushi zonder enige compensatie of tegemoetkoming. Sushi rollen vielen uit elkaar en rijst was op sommige plekken hard en niet lekker. Niet wat we gewend zijn.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar helaas wel bijna 2 uur moeten wachten. Erg vervelend voor mijn gasten die ik had.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi en andere snackjes, goed verzorgd en bestelling stipt op tijd! We hebben genoten

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is zweer goed. Alleen jammer dat ze niet in uithoorn bezorgen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de rijst zeer droog, was de sushi slecht afgewerkt (gesneden), weinig viskuit en de tonijn smaakte ijzerig.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, alleen duurde langer dan een uur totdat het kwam

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en precies op tijd

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heel saai maar waar, HEERLIJK! Meestal moet je wel rekenen houden met 1 uur smachten naar je eten..Maar dat is het zeker waard! Stukken lekkerder dan alle andere concurrenten, die we natúúrlijk ook allemaal hebben geprobeerd. Voor ons is er maar 1 de beste: Mr Sushi!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geleverd op afgesproken tijd. California roll/outside roll waren erg weinig oranje eitjes of weinig sesam.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Raar als je bezorging vraagt om 19:00 uur dat ze er dan om 18:45 zijn! Timing is niet de sterkste kant van dit restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang. Besteld om 18.15, verwachte bezorgtijd 19.20, actuele bezorgtijd 19.40

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Iedere hap een feest! Wij gaan snel weer bestellen!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zag er goed uit en smaakte heerlijk. Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd, ook heel prettig. Echt een aanrader!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wordt een beetje gehusseld afgeleverd. Ziet er dan niet meer zo smakkelijk uit. Eten is verder prima, vers en zelfs warm. Fijne actie van die gratis extra rol! We bestellen met regelmaat en kwaliteit eten is altijd dik in orde! Je moet wel rekening houden met lange bezorgtijd van ongeveer een uur, op tijd bestellen dus.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via was erg lekker. Alleen de rijst was heel droog en hard.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en de vis was vers! Enige minpunt was dat de bezorger geen wisselgeld had, terwijl ik van te voren had aangegeven met welk bedrag ik zou betalen.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische box!! Zeer smakelijk!!❤️

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Goede en snelle bezorging.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en eersteklas kwaliteit!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier al een e-mail overgestuurd. Altijd tevreden maar dit keer zaten er in twee rollen zwarte haren!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan een uur wachttijd. Begrijp dat het druk is maar als je een tijdslot kan kiezen wanneer je je bestelling wilt ophalen is het niet fijn dat je daarna als nog meer dan een uur moet wachten.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Service en kwaliteit van de verse vis uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb jullie inmiddels gemaild! 2,5 uur gewacht op mijn bestelling. Bestelling koud klef niet krokant. Tenslotte zoals belooft zou ik later op de avond terug gebeld worden hierover en ook dat is niet gedaan.Hele teleurstelling dit na alle goeie verhalen van anderen.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was deze keer aanzienlijk minder. Ik bestel vaak bij jullie, maar de laatste keer was de rijst in sushi niet zo best (erg droog, alsof het niet vers was) en de zalm ook niet. Jammer!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi box was netjes verpakt en niet heen en weer geschud. De sashimi rook een beetje sterk. Ik bestel wel vaker bij mr sushi, dit was de eerste keer dat de sashimi een sterke (nare) geur had. Ik heb het dan ook niet gegeten. Bij de maki’s kreeg ik de lelijke eind stukjes erbij. Ze waren wel lekker, maar zag er gewoon niet uit zo’n kont stuk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi en service!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar er werd niet gekeken naar de tijd. Had specifiek gevraagd om het te laten bezorgen om 21.45 uur en dit werd niet aangehouden. Allereerst werd het om 20.00 uur al bezorgd heb gezegd dat ik het toen niet kon aannemen en daarna werd het om 21.00 nogmaals bezorgd. Ik heb dit toen aangenomen maar dit was niet de bedoeling.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi's en Pokebowl's!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was laat dit keer. De sushi was niet zo goed als we gewend zijn van jullie. De tonijn hebben we zelfs weggegooid. Leek niet meer goed te zijn.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker lekker. En dat voor een goede prijs. Volgens mij kregen we ook één bak met sushi te veel. Maar dat ging schoon op met een paar pubers in huis.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een zeer uitgebreide bestelling gedaan en alles was heerlijk. Veel lekkere variaties en super vers. Voor herhaling vatbaar. De poke bowl zou ik echter niet meer bestellen. Te veel rijst en te weinig groenten

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals normaal weer heerlijk gegeten en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great, fresh , super tasty !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi besteld. Sushi rijst was niet zo vers en lekker als ik gewend ben. Hard. Sushi met garnalen was ook zacht en niet knapperig. Gewoon niet vers dus. Heb hierover ook gelijk gebeld. Jammer. Is de eerste keer dat het tegenviel.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen commentaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best quality sushi I have ever seen from a delivery service in the netherlands. The sushi is very tasty, high quality, and fresh. The big variety of options is a big plus. This is the only place I will be getting my sushi from now on. Delivery was 10 minutes late but definitely worth it

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat het eten 15 min later zou komen, vervolgens was het bijna 40 minuten te laat. Ik heb een sesam allergie en dit duidelijk doorgegeven, blijkt bij het openen dat dit er wel op zat. ook was al het warme eten koud!!! Ook heeft de bezorgen waarschijnlijk zo hard over de hobbels heen gereden dat het eten volledig door elkaar heen was geschud. Vervolgens gebeld met de vestiging in Amstelveen en daar kregen we te horen dat we erg ver bij hun vandaan wonen maar geen excuses of oplossing. Dit was dus de laatste x dat we daar hebben besteld. Een simpel excuus of voorstel was genoeg geweest!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, correcte bezorging met een vrolijke glimlach. Bedankt!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na meer dan anderhalf uur pas ontvangen. Sushi was niet meer koel en vers. Bezorger zei geen enkel woord. Erg jammer.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Mr. Sushi. De prijs-kwaliteit verhouding is wat betreft ons juist. Wat ons echter steeds meer tegenvalt is dat de bezorging al een aantal keer ruim te laat is en dat er niet naar notie wordt gekeken waarop staat niet aan te bellen maar op te bellen, dit ivm kleine kinderen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers dit is de eerste keer dat we hier hebben besteld En we zijn zeker tevreden, veel keuze en leuke acties het mag gezegd worden beter dan andere sushi restaurants !!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was fantastisch zoals altijd, maar de zeewiersalade was erg karig. Echt een heel klein bakje voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en service. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten, allemaal zo vers als het maar kan

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gevraagd in de maki mix box kwab te vervangen met een van de andere vega opties, kreeg ik 2 keer 6 maki met komkommer ipv augurk/zeewier of avocado wat allemaal zelfde prijs is....

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar helaas laat. Ik mocht om 21:34 eten ivm ramadan (dit ook id beschrijving gezet) dus het zou er 21:30 zijn en heb 20 minuten extra moeten wachten tot het eten er was en ik kon eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! En de bestelling op tijd binnen👍🏻

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Uitstekende prijs - kwaliteit. Perfecte service.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kwaliteit top maar het was nu erg slecht verdeeld en sommige vielen helemaal uit elkaar, heb ook 2 uur op mijn eten moeten wachten, maar het was heel druk dus begrijpelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, het werd prima optijd geleverd, voor herhaling vatbaar.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijk sushi feestje gehad met mijn dochter. Eten was heerlijk , warme producten apart van de koude producten verpakt en eten was er zelfs iets eerder dan de afgesproken tijd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het we hebben genoten en aardige bediening volgende week zeker weet

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi en snel bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zo als altijd. Ik bestel alleen maar hij mr sushi!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, vers en netjes, vriendelijk zeer tevreden!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de sushi helemaal door elksar in me tasje, waaeschijnlijk werd de doos niet goed dichtgemaakt en het was heel erg droog de rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekend en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed, vers en lekker. Bezorging is een stuk minder. Had onze bestelling om 15.00 uur geplaats met bezorgtijd om 17.00 uur. Werd om 16.58 uur gebeld dat het eten onderweg was. Maar het eten was er pas om 17.35 uur. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige sushi voor goede prijs en nette bezorger!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was dit niet mijn 1e kennismaking met Mr. Sushi, want ik weet dat jullie beter kunnen. - Het eten werd ruim een half uur te vroeg bezorgd. Er zaten ook warme onderdelen bij, dus hier waren we niet zo blij mee - Er zat een graat in de zalm sushi - De freeroll stond wel op de bon, maar ontbrak

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel Slecht! om 17:15 een bestelling geplaatst voor 18:30. om 19:10 zijn ze nog niet, ik bel even, ze zeggen dat hij onderweg is...BullShit, om 19:20 bel ik nog een keer, ik vroeg van het geld terug. de manager zegt - de bestelling helemaal mis gegaan, je krijgt je geld terug en ook het eten. om 19:50 komt hij wel, met nw bestelling, zonder de helft van wat ik besteld had. Het geld heb ik ook nog niet! Compleet CHAOS bij Mr. Sushi.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verschillende zakken werden aan elkaar geknopt. Hierdoor is bak met vlees gaan lekken en kregen we een smerig tasje. Beter om tasjes apart te doen en/of altijd rechtop maar niet schuin.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, vers gemaakt, en keurig op de stoep afgeleverd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Geleverd binnen de aangegeven tijd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd! Echt een aandrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier bijna elke week en het is altijd heerlijk, maar de laatste keer was het niet okay. De rolls waren niet goed gevuld, 95% van de rolls was rijst en echt heel erg weinig vis (we moesten echt goed kijken wat er in zat anders wisten we niet welke roll het was. Heel jammer want we zijn altijd tevreden en bestellen niet voor niets hier zoveel.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed erg lekker Levering ook perfect op tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast and delicious!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen bij de Maki mix zaten 2 rijen komkommer ipv een rij surimi. Ook had ik bij opmerkingen geschreven dat ik 20% korting zou krijgen, was mij vorige keer toegezegd, omdat ik niet te vreden was vorige keer over de service en levering. Hier is niks mee gedaan helaas.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de vorige bestelling was er iets misgegaan. Dat kan gebeuren, we zijn allemaal mensen. Zeer correct opgelost en heerlijk gegeten. Geweldige kwaliteit van de ingredienten. Gewoonweg top!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zalige Sushi en sashimi. Correcte en snelle levering.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superaardige bezorger, héérlijke sushi!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en pokebowl besteid. Snel bezorgd en erg lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling was er op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen en lekker eten. Vooral de kip teriyaki. Delicious

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 2 pokebowls besteld, in principe super snel bezorgd en goede kwaliteit. Maar ik had als finish nori tempura crisps (+prijs) besteld maar er zaten alleen wat in stukjes gesneden nori vellen op. Toen ik belde hoorde ik, ja die waren op en dan doen we dit altijd. Daar was ik niet heel blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde heel lang voordat het eten werd bezorgd, en het kwam vervolgens ook nog later dan de aangegeven tijd

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top, ben niet anders gewend.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit fantastisch maar 2x achter elkaar was de bestelling niet compleet

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker besteld en was altijd tevreden. Echter deze keer was de sushi slecht in elkaar gezet (viel uit elkaar en leek door een kind gemaakt), rijst was veel te nat, en er zaten graten in de zalm. Bezorging was ook slecht, de sushi box was door elkaar geschud en de papieren tas waarin het kwam was nat door de gelekte saus.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer erg lekker, goed verzorgd en op de tijd welke was afgesproken. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid groente was enorm, de hoeveelheden eiwit en toegevoegde ingrediënten waren erg mager. Daarbij was de rijst best droog.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verkeerde bestelling meegekregen

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar en de sushi was heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd dezelfde box en het is heerlijk, alleen deze keer was de avocado hard en niet zo rijp helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20/25 min te laat

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi gegeten, met name met de aal was heerlijk. In een mum van tijd bezorgd

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijk vind ik dit de lekkerste sushi die je kunt laten bezorgen. Sushi wordt altijd netjes verpakt en warme sushi is altijd nog warm als deze bezorgd wordt ondanks dat het een behoorlijk stukje met de scooter is. Heerlijke verse sushi. Waar voor je geld!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! En de bezorger was een kwartiertje te laat, maar er was netjes vooraf gebeld om dit te melden. Top service!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en bestelling was op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar koud. Dat was dan wel weer minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Bezorging liet echter te wensen over. Na 2.5 uur uiteindelijk bezorgd bij de verkeerde receptie van het naastgelegen ziekenhuis, ondanks de vooraf duidelijke aangegeven route omschrijving.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !! Leuke doosjes ook en verse sushi

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak, snelle bereiding en bezorging. Dat voor een redelijke prijs. (Afwerking/opmaak kan iets mooier/netter, maar het is maar wat je belangrijk vindt)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan de vermelde tijd en de bestelling kwam in tweeën

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en mooie presentatie. Kon door de corona maatregelen helaas geen fooi geven aan de aardige bezorger. Wellicht online als optie toevoegen?

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel goed verzorgd en op tijd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, zoals ik van Mr. Sushi, Amstelveen gewent ben. Nogmaals bedankt.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker en zeker een goede manier om geld uit te geven in deze social distancing tijden

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en alles was heerlijk.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de avocado in de avocadorol was niet rijp en hard. De bezorgtijd was langer dan een uur.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker !

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sushi niet lekker. Viel uit elkaar. Surimi had een nasmaak. Zag er niet vers uit. Teleurstelling voor de sushi liefhebber helaas.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen gefrituurde dingen zijn niet zo lekker meer (gyoza, loempia’s) rest erg lekker. Tip; zorg dat er bij dr bestelling via iDeal een tip gegeven kan worden aan de koerier. Is nu niet te doen aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! bedankt voor de snelle en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste afhaal/bezorgd sushi die ik tot nu heeft gehad. Poke Bowl was lekker en de crispy tuna goddelijke lekker, goede structuur, viel niet uit elkaar. Complimenten. Was ook heel snel bezorgd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere sushi. Ik had de salmon lover box besteld, kreeg daarbij ook nog eens een ebi roll erbij! Het ziet er allemaal zeer netjes uit en de bezorging was ook top! Zal zeker hier vaste klant worden als de kwaliteit zo blijft.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele slechte ervaring. Na de bevestiging te hebben ontvangen per mail dat de bestelling om 18.50 onderweg was hadden we om 19.35 nog steeds geen sushi. Toen we het telnummer belde kregen wij een aantal keer de voicemail dus mijn vriend is langsgegaan. Het kon niet dat het telefoonnummer op voicemail ging en de bezorger was toch echt onderweg. Er werd heel laconiek gereageerd. Om 19.45 eindelijk de sushi en alles wat warm moest zijn was uiteraard koud: de bezorger was eerst nog even naar Amsterdam gegaan. Foutjes kunnen gebeuren maar de manier waarop er met deze klant werd omgegaan is zo niet gepast. Geen sorry, geen excuses niks.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker. En het eten is echt goed. Zeker een aanrader! We hebben maar een x gehad dat het warme eten niet meer warm was Beste Sushi van Amstelveen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond een familiebox besteld; de sushi was heerlijk. Alles goed verzorgd en netjes bezorgd. Top! We gaan zeker vaker bestellen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Via deze weg wil ik graag een klacht indienen over onze bestelling 41302JBY. Afgelopen zaterdag (28/03/2020) heb ik om 18:45h een bestelling geplaatst via de website. Enkele minuten later ontving ik keurig een ontvangst bevestiging van de bestellening. Maar tot mijn schrik stond er vervolgens op de website dat jullie gesloten waren. Hierop heb ik jullie twee keer geprobeerd te bellen, maar werd de verbinding direct verbroken. Een half uur later heb ik het nogmaals geprobeerd waarbij ik een dame aan de telefoon kreeg. Inmiddels was het 19:30h toen ik de dame aan de lijn had. Hierbij heb ik gevraagd of de bestelling door was gekomen en wat de verwachtte bezorgtijd was. Hier werd netjes op geantwoord dat het erg druk was en dat het zeker een uur zou duren. De verwachtte bezorgtijd was dus 20:30h. Helaas, hadden wij om 20:45 nog steeds niks gehoord of ontvangen, waardoor wij nogmaals contact met jullie hebben gezocht. Toen kregen we te horen dat het zeker nog 20 minuten zou du

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Zal hier zeker vaker bestellen, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top,maar het duurde 2,5 uur voordat me bestelling er was,en heb te weinig sojasaus gekregen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, lekkere smaak. Alleen jammer dat zij niet bezorgen in Badhoevedorp

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer niet zoals we van jullie gewend zijn..

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling, nadat ik om 14.45 al had besteld voor 20.00 uur, een uur te laat. Dit ben ik niet gewend van Mr.Sushi. De smaak was wel gewoon goed..

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goedenavond, Het bestellen en betalen op de site was erg makkelijk en het eten was heerlijk. Alleen bij het afhalen was het eten nog niet klaar en stonden er veel mensen bij jullie in de zaak. Ik ben maar buiten gaan staan, want 1,5 meter konden we niet waarmaken. Toen ik weer binnen kwam, werd mijn eten niet op de toonbank gezet, maar in mijn handen gegeven. Echte RIVM Corona richtlijnen waren ver te zoeken. Ik hoop dat jullie daar beter op letten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur op bestelling moeten wachten. Ik zou worden teruggebeld en ook dat is niet gedaan

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging wel ruim half uur later maar werd netjes over gebeld . Aanrader !

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, leuk gepresenteerd en mooi op tijd bezorgd! Helemaal tevreden.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker.. Alleen de avocado maki was best zwart, dus die was niet lekker.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed vers en heerlijk voor de lunch. Bezorging was lekker op tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de extra dressing vergeten, kan gebeuren. Het werd gelukkig goed en vlot opgelost. Goede service. Eten was prima. Hadden 2 Poke bowls de extra dressing was zeker nodig. Prima eten.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snel en wat goekoper

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18 uur besteld en het werd om 20:25 uur bezorgd. Ik werd om 19.30 gebeld dat het druk was, maar het binnen 10 min bezorgd zou worden. Als je dan nog bijna een uur moet wachten, vind ik echt niet ok! Een kortingsvoucher was meer dan op zijn plaats geweest, zeker voor een vaste klant.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I didn’t receive my order due to some problems with Mr. Sushi app.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht op mijn eten. Daarom 1 ster voor bezorging. Eten was trouwens prima.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de spring rolls koud en ipv 6 waren het er maar 4. Bestelling duurde ook erg lang ruim anderhalf uur. Al met al met niet wat we er van verwacht hadden. Jammer

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede service en erg goede deal.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi top!! De bezorging, of gelijk het gebrek daaraan, heeft wel een wrange nasmaak gegeven. Om 19:10 besteld, sushi werd verwacht om 20:25. Uiteindelijk om 21:45 maar zelf opgehaald. Zelfs voor een zondag duurde dit echt te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit teleurgesteld door mijn lievelingsschaal, altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben vaste klant bij jullie , jullie zijn de extra gratis roll vergeten + de flamed salomon omdat het zo druk was ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: de sushi was lekker, echter alles was zo door elkaar geschud dat het er niet echt lekker meer uitzag. Bezorging: op een zondagavond besteld, dus dan weet je dat het wat langer duurt. Na bestellen een mailtje gekregen dat het een uur en twintig minuten zou duren. Ik weet niet of ik had besteld als ik dat van te voren had geweten... Na anderhalf uur maar eens gebeld en te horen gekregen dat de bezorger nog niet vertrokken was. Aangegeven hier niet blij mee te zijn en te horen gekregen dat het niet anders was, er zijn ten slotte meer mensen die op hun eten wachten. De bezorger zou er met 20 minuten zijn. Na een half uur maar weer gebeld met een iets sympathieker medewerker die zijn excuses en een korting voor de volgende bestelling aanbood. Uiteindelijk na twee uur de sushi ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl zou ik in ieder geval niet meer bestellen.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 75 minuten , ik ben er zelf maar naartoe gegaan.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel voortaan bij Mr. Sushi! Bestelling werd snel bezorgd. Prijs-kwaliteit verhouding is top, de sashimi plakken zijn niet karig en je proeft de versheid. De sushirollen zijn ook heerlijk.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery. good quality rolls and nigiri. They have the best tempura that you can get on delivery.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top alleen was wel heel koud geworden, de bezorging was 20 minuten te laat beetje jammer.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zoiets meegemaakt ! Nadat 80 minuten op bestelling te hebben gewacht en telefoon niet werd opgenomen ben ik zelf naar filiaal gegaan. Daar ontzettend onbeschoft behandeld en uiteindelijk door bezorger naar buiten gevolgd en in gezicht gegrepen. Ga hier niet heen!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas verkeerde loempia gekregen.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom erg lekker.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 30 min te laat en schandalige service/bezorging. Slechte service aan de telefoon en eigenlijk onbeschoft 'wat willen ze hebben dan' en bezorger bezorgt het tasje wat half nat is. Daarnaast opmerking in bestelling om een gerecht apart te verpakken niet opgevolgd. Sushi zelf bevatte soms wat weinig vis.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good sushi, good service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! Goede temperatuur en lekkere smaak. Respect voor de bezorging met het slechte stormachtige weer. Fooi zeker verdiend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normalitair top. Op zaterdag besteld en bezorging was snel en vriendelijk. Helaas was de kwaliteit van de zalm maki zeer teleurstellend. Door drukte was blijkbaar het normale (roze) gedeelte van de zalm op en werd de maki gevuld met het uiteinde van de zalm. Het witte slappe zachte gedeelte. Het was echt niet lekker, en dus ook teleurgestelde kids. De dame aan de telefoon was totaal niet bereidwillig of hulpvaardig.. Je zou verwachten als vaste klant dat je tegoed wordt gekomen, helaas was de reactie ‘het is vers’ en ‘als u niet meer bij ons besteld is dat prima’. Ook op drukke avonden hoor je kwaliteit te leveren en de klant tegemoet te komen bij klachten. De softshell zalm waren wederom heerlijk overigens.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was - zoals gewoonlijk - onwijs goed en vers. Helaas voor 200 euro sushi besteld en daarna er achter gekomen dat je een gratis rol krijgt vanaf 25 euro. Hier niet over nagebeld of een voucher gekregen bij aflevering bestelling. De zak van de bezorger met alle sushi scheurde ook nog eens voor de deur waardoor alles op de grond viel. Wel op tijd geleverd, maar had het heel netjes gevonden als ze uit zichzelf wat hadden aangeboden.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was almost 90 minutes late with no notification.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling om 18:15 uur geplaatst. Toen mail ontvangen dat de bestelling om 19:20 uur bezorgd zou worden (wat al rijkelijk laat is). Om 19:45 uur nog niets ontvangen en ook helemaal niets gehoord. Toen zijn we gaan bellen, excuses natuurlijk en het verhaal 'dat het zo druk is in het weekend'. Maar dat weet je toch zou ik denken. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ik ga twijfelen of ik Mr. Sushi voortaan nog bel of dan toch maar een ander. Want ik wil zekerheid hebben over het bezorgmoment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, snelle levering, helaas geen servetten. Geeft net even het laatste stukje detail aan service.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en binnen een uur geleverd!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijke maaltijd en zeer snel bezorgd. Erg goede prijs/ kwaliteit verhouding . Alleen lof.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering duurde 1,30 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi proefte niet meer vers en een paar stukjes avocado waren bruin. Ook mijn loempia’s waren net nog lauw, hopelijk nemen jullie deze kritiek mee in jullie werk!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zeer goed, ben erg tevreden! Maar de bezorgtijd is helaas niet wat ik gewest had, het werd 3 kwartier te vroeg bezorgd. Gelukkig was ik thuis, maar anders was dat niet erg handig geweest. Ik heb al is eerder gehad dat jullie te vroeg leverde dus wilde het toch melden.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, prima eten.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg lekker en waren over alles tevreden. Wij hopen alleen dat jullie ook crispy mayo in het assortiment kunnen toevoegen in de toekomst.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een Poke bowl. Heel lekker, echter er zat mais in en dat had ik niet besteld. Verder Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 18.30u gevraagd. Kwam pas om 20.15u. Paar keer gebeld en werd verteld dat we 19.30 hadden aangegeven. Maar dat was zeker niet zo!!! Slechte service!

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan verwacht. Meer dan 1 uur en later dan de aangegeven bezorgtijd. De handrolls vielen tegen, erg karig vergeleken met de handrolls van de vestiging in Amsterdam.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een deel van de bestelling 6 keer gebeld niemand nam op! Erg jammer.. de rest was lekker en bezorger vriendelijk.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd maar de flamed nigiri zalm was niet flamed. Warme was koud en vanaf het berichtje we zijn onderweg duurde het nog 35 min. Verwachte bezorgtijd zou een uurtje zijn, was veel langer.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, netjes, op tijd

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bestelling. Niet alle boontjes waren vers, zeewiersalade had een beetje bijsmaakje en was te slijmerig, en een enkele sushi cali (van de rol) viel uit elkaar. Smaak daarvan en van de sashimi was goed.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Crispy Tuna is geweldig! Trouwens alle sushi is geweldig en vers! Snelle bezorging en aardige bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom te weinig sojasaus, zoals bijna elke keer. En elke keer een andere reden. Vorige week omdat je per €15 een flesje erbij krijgt. Deze keer was de reden per €20 een flesje. Eten prima, maar om deze reden heb ik gisteren voor de laatste keer besteld bij Mr. Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super vers en smakelijk🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd snel geleverd, er wordt heel veel rekening gehouden met allergieën, echt een aanrader ! ❤️

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam snel, de crispy tuna en crispy chicken waren weer heerlijk en nog goed warm. Vriendelijke bezotger.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Mr. Sushi, Gisteravond (zondag 22 december) heb ik een bestelling geplaatst met sushi en warme gerechten. Ik ontving direct na de bestelling een bevestiging en de te verwachten bezorgtijd. Dat dit 3 kwartier later is ben ik inmiddels wel gewend als het gaat om het bestellen van Sushi. De bezorger kwam echter 20 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd bij ons en bood netjes excuses aan. Ik begreep dat hij een ander adres had doorgekregen. Helaas waren onze warme gerechten hierdoor helemaal afgekoeld. Ik weet natuurlijk ook dat het een keer kan gebeuren maar wilde toch even dit bericht sturen. Juist omdat dit de eerste (en enige) keer was dat dit zo is gegaan. Vriendelijke groet en dank, Danny Hess

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Omdat ik warme gerechten had besteld, hadden ze de bestelling 3 min klaar nadat ik kwam om het op te halen, zodat het thuis gekomen ook nog warm zou zijn. Fijn meegedacht! Aardige, vlotte afhandeling.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en drie kwartier gewacht op de sushi, maar lekker

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste , De smaak was top en je proeft dat de gerechten vers gemaakt worden.Jammer dat de warme gerechten koud waren .Ik vond de wachttijd wel enorm lang 50 minuten. Gr jennifer

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dit keer allemaal en niet de eerste keer weer mis gegaan. Geen Chili saus bij de loempia’s en ik bestel een kip kerrie rol met gewone mayonaise en krijg wel de kerrie mayonaise wat we echt niet lekker vinden!!!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Beste sushi om te bestellen!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker en optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie op afrekenig dat er 1,50 bezorgkosten gerekend zijn Dacht dat het boven 15 euro gratis bezorgen is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het een beetje afgeraffeld dit keer en het was ook al afgekoeld en er zat ook geen soya saus bij.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna een uur voordat het er was

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel en op tijd. Helaas viel de sushi wel wat tegen. Veel van de Maki stukjes vielen uit elkaar en waren niet dicht geplakt. Daarnaast miste de komkommer en avocado sushi stukjes inhoud. Een heel dun spiertje komkommer dunner dan een rijstkorrel is niet echt een vulling. De kipspiesjes waren wel lekker maar een beetje aan de vette kant. De vis was wel vers.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vrij snel, prima Bestelling: 1 klein bakje zoetzuur voor 4x tempora shrimps; gevraagde 2 x stokjes ontbraken; geen sojasaus bij de sushi. Wel grote bak wasabi en gember extra (bovenop 2 kleine bakjes, maar misschien had ik die besteld. Zo ja zijn bestelling opties onduidelikk

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon echt lekker!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel! Helaas geen stokjes, soja saus en servetjes bijgeleverd.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Jammer dat er nogal ongepast personeel werkzaam was op het moment van afhalen. Bij het binnenlopen duurde het enige tijd dat de drie werknemers, waarvan twee met de rug naar de ingang stonden, waren uitgepraat en toch nog de moeite namen om ons welkom te heten. Nadat wij hadden aangegeven besteld te hebben en het kwamen afhalen stond het al klaar en dat was verder prima. Op het moment dat wij naar buiten liepen werden wij echter nageroepen door de jongeman met ‘Dames dames dames, jullie moeten nog betalen!’ Als je het aan mij vraagt een beetje vreemd aangezien ik een jongeman van 24 ben. Wellicht moest deze medewerker zich nog even bewijzen aan zijn vrouwelijke collega’s, dat kan natuurlijk. Wat betreft het betalen was echter niet het geval. Wij hadden op het moment van bestellen al via de website de betaling voltooid. Daarop werd alleen gereageerd ‘Oh oke’ en werd ons op een nogal overdreven en provocerende manier een ‘Fijne avond gewenst’. Erg jammer want dit is wel de r

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatige bericht over de status van de bestelling. Snelle bezorging: een kwartier eerder dan verwacht. Pokebowl was heerlijk. sushi was goed van smaak, rijst wel hard. Gyoza klein, maar lekker.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een hele goede kwaliteit en op afgesproken tijd bezorgd

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden ook de sushi was erg lekker was bezorgd op de tijd dat ze aan gaven top

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zit op elkaar en aan elkaar geplakt in een schaal en was ijskoud, dus uit de koeling en dus niet vers. Rijst was vaak droog en sushi overall niet smakelijk. Een tegenvaller dus. Bezorging duurde ook langer dan voorspeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden, nu liet de bestelling lang op zich wachten en was ook 20 minuten later dan geplande tijd. Garnalen waren koud. Poke bowl nieuw in het assortiment was erg lekker en voor herhaling vatbaar

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen hadden we een verkeerde rol. Omdat het al 22.00 was hebben we niet meer gebeld. We vonden het wel erg jammer! Hopelijk wordt er op gelet.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk! De lekkerste sushi! 😋

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, netjes op de beloofde tijd bezorgd.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.Eten was zoals altijd lekker warm 2. Vriendelijke bezorging Helaas zaten er geen stokjes bij de bestelling.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super veel en binnen 30 minuten thuis, geweldig!!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Optijd bezorgen ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I really like the quality of the sushi, however we felt that the curry sauce in some pieces was too much. Also, we don't understand why some menu pieces are not available in ubereats. We really wanted giozas so we did two different orders but this is a deal breaker in the future for us.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

wij vonden het helaas tegen vallen. hadden een hoge verwachting van mr. sushi, maar de kwaliteit was zelfs ver beneden sommige all you can eat concepten, heel erg jammer vond ik het.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Alleen tonijn had z’n dag niet denk ik. Erg droog. Zalm en ebi was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. We hebben heerlijk gegeten

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt Tim voor het meedenken met onze bestelling! Super service

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar er zal 1 roll niet bij. We konden hen niet bereiken.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten alles was goed verzorgd.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een leuke prijs. Acties maken het nog leuker.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang, wat ik best wel kan begrijpen op zaterdagavond rond etenstijd, maar de loempia’s waren zo koud dat het leek alsof ze uit de koelkast kwamen. Lang wachten is niet erg, maar als het eten wat warm moet zijn ijskoud is dan ben ik niet tevreden. Kwaliteit van de sushi was wel goed zoals altijd.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 20.00 uur 's avonds besteld met bezorgtijd zsm. Dat werd bezorgtijd 21.05 uur. Gebeld of het scheelt qua tijd als ik het kom halen. Dat scheelt zeker zei het meisje aan de telefoon. Ze zou bellen als ik het kon halen. Om 20.45 uur nog geen belletje. Er komt nog een heel verhaal achteraan. Als u meer wilt weten, kunt u mij bellen. Mvg Fabienne Ehrhardt

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat bezorger scooterongeluk(je) had, toch nog (redelijk) snelle bezorging met heerlijke sushi

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte lekker, alleen de warme dingen waren koud. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smakelijk, netjes bezorgd

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, heerlijk vers. Warme sushi werd gemaakt waar ik bij stond. Aardige meneer. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging. The free roll was ook een leuke actie!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere verse sushi. Dit proef je gelijk doordat de tempura nog steeds warm was!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was goed! Vers en teveel besteld hahaha!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snelle bezorging en was weer heerlijk zoals altijd. Karaage (krokante kip), shrimp tempura, soft shell crab maki (met avocado buitenkant) zijn favoriet, maar de crispy salmon is helemaal fantastisch.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk. Alles was goed op temperatuur en werd snel geleverd door een aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top. Smaakt goed, mooie hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi tonijn was niet super qua smaak, de sashimi zalm iets te droog en de zeewier salade vonden wij wat weinig. Bezorging top.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig bijzonder sushi, geen verse rijst maar een beetje droge fabrieksrijst.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, voldoende en ook goed gevulde sushi.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is super lekker en vers. Prijs/kwaliteit verhouding is ook top!

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd van hele goede kwaliteit en eerder bezorgd dan op de app werd aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Prijs kwaliteit goed! Bestselling precies optijd

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste sushi, maar bezorging pas na een uur vind ik wat lang. Ook was er vergeten dat er geen krab in sushi moest. Na telefonisch contact opgelost. Keurig

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en op tijd geleverd!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is top! Wel slordig er geen sojasaus en stokjes etc bij de bestelling zaten.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Normaal is bezorging super snel, maar deze keer meer dan uur gewacht. Kortom, op tijd bestellen, en dan heerlijk eten

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de sushi was erg saai deze keer

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal top!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site is het eenvoudig om een bestelling te doen. Het was op tijd gebracht en zag er heel verzorgd uit en prima van smaak.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, temperatuur goed. Bezorging sneller dan de geïndiceerde tijd dus alleen maar positief.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy zijn erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏼

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi. Informatie over bezorgtijd goed en conform planning. Prijs/kwaliteit verhouding goed. Zoek svp naar vervanging van plastic verpakkingen.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is het eten nog niet elke keer dezelfde kwaliteit. Ook klopte de bestelling deze keer niet. Jammer want soms is het echt heel heel lekker en soms is het mwah.... heb liever dat er iets langer over De levering wordt gedaan en dat het elke keer gewoon heel heel lekker is .... does this makes sense?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, heerlijk verse sushi, alleen de gyoza was koud en helaas een beetje uitgedroogd, dus dat viel wat tegen..

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim op tijd bezorgd

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang en er werd ook veel later bezorgd dan gemeld

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat er werd gebeld dat ik mijn eten wat later kreeg vanwege de drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Optijd klaar toen we het kwamen ophalen.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse sushi!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld . Heerlijke sushi

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, optijd, super!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, op tijd bezorgd , aparte manier van bereiding bepaalde sushi, maar wel smakelijk))

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vis was vers en portie was ruim. Rijst was prima. Totale smaak boven gemiddeld. Bezorging op de minuut nauwkeurig volgens afspraak. Wij bestellen hier de volgende keer weer.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia en gyoza waren koud helaas en we hadden om 18:27 besteld, kregen geen info over de verwachte bezorgtijd, even gebeld en het zou wat langer duren ivm drukte. Maar ik zou gebeld worden als de bezorger onderweg was, niet gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb vaker besteld bij mr.Sushi (dat is te zien aan mijn adres en e-mail) maar dit keer waren de stukJES echt aan de dunne kant. Was echt een teleurstelling voor het bedrag dat ik dit keer heb besteed.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker als altijd, aardige bezorger en snel geleverd,

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super. De sushi daarentegen zag er rommelig uit en helaas was de azijn smaak zeer aanwezig. Wat erg jammer was.... blijf toch maar bij mijn vertrouwde sushi winkel bestellen. Dacht probeer eens een andere. Maar helaas

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Vers! Al paar keer besteld en vriendelijke bezorging

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat jullie de Soya saus waren vergeten. Gelukkig kwam de bezorger terug met de saus.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een zeer redelijke prijs! En stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ik kan MrSushi van harte aanbevelen.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi, en met de geslaagd2019 actie een heerlijk dinner voor een leuk prijsje!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas twee uur(!) te laat bezorgd uiteindelijk. Kwaliteit is geweldig, maar management moet iets doen aan organisatie. Had ook in de middag besteld, niet uurtje van tevoren. Jammer, volgende keer beter hopen we.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Vers gemaakt en stond erg snel klaar voor ons!

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had box A besteld. Het was overhéérlijk en super vers! Iedereen was enthousiast.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit (niet uitmuttend, maar gewoon goed). Bezorging was snel, ondanks pinkstermaandag. Uitstekende prijs. Zaten een paar bijzondere (en lekkere) smaken tussen. Veel keuze. Alleen gratis sushi was een beetje verstopt in keuzemenu en bestellen icm iDeal lukte eerst niet, maar uiteindelijk geslaagd. We gaan sowieso nog eens hier bestellen!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Ik vind het de lekkerste sushi in Amstelveen! Ik raad het aan iedereen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super vers en prachtig verzorgt.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang, maar blijkbaar was er een storing in het systeem

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:58 besteld, 18:35 geleverd. Hele snelle levering en dat op een zaterdag. Sushi was top

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schitterend gepresenteerd, erg lekker en snel bezorgd!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie sushi! Super vers. Bezorging duurde bij ons alleen een uur omdat de bezorger het huis niet kon vinden...

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima, de warme gerechten waren alleen niet warm meer. Buiten dat zoals gewoonlijk geveerde

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Sashimi was heerlijk! Salmon avocado roll had geen zalm op de bovenkant, zoals op het plaatje. Jammer. Verder erg lekker! Fijn als de maki mix standaard zonder krab is. En als er duurzamere verpakkingen worden gebruikt.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk,alleen de garnalen kwamen niet echt warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One item of my order did not come and nobody answer the phone. I sent a message on Facebook and also nobody answer it.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, variatie mag groter en de stevigheid van de rolletjes daar zitten nog wel wat ontwikkelmogelijkheden... 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze eerste keer bij bij de nieuwe Mr Sushi om de hoek. Prima kwaliteit en snelle bezorging.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!! Snelle levering en goede kwaliteit!! Mag wel meer sojasaus😊

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede smaak voor een prima prijs. We bestellen zeker weer eens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Lekker en de bezorger was ook op tijd dikke 10+ kan PostNL nog wat van leren

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, niet goedkoop🙄 doe er dan iig boontjes cadeau bij als je alleen maar specials hebt. Verder top

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast het feit dat de sushi snel werd geleverd was het ongelofelijk lekker. Dit wordt absoluut m’n nieuwe sushi adres voor afhaal; ik ben overtuigd

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Sushi, prijs / kwaliteit zeker in verhouding. Bezorging vriendelijk en op afgesproken tijd.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en vers!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered salmon tuna box and received nigiri salmon only.. :( tuna was forgotten

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! De maki’s, zeewier en zalm-avocado rol. Fijne hoeveelheid edamame. Ook de kinderen smulden. Enige opmerking: de crispy salmon smaakte erg naar frituur.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, jammer dat er niks met de opmerking was gedaan om de tonijn te vervangen voor zalm, maar dat kan gebeuren. De sojasaus was goed verpakt :).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles is echt vers. Zeker voor herhaling vatbaar!