Bewertungen von Mr. Sushi Amstelveen

Neue Beurteilungen

5.0
CK
2 August 2022

Erg lekkere, verse sushi van Mr. Sushi. Bezorging was goed en tijdig.

Jaden
1 August 2022

Lekkere sushi

Vromen
29 Juli 2022
Dalaina
25 Juli 2022

Er is nog nooit een dag geweest dat er “net aan genoeg” vlees of vis in zit. Het is altijd zo lekker en ik ben erg tevreden, maar dat ene garnaaltje dat erin zat was er erg karig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rasalam
21 Juli 2022

Goed en lekker vers

Linda Hof
20 Juli 2022

Bezorging iets te laat, kan gebeuren, sushi top!

Gila Junge
19 Juli 2022

Maaltijden kwamen rommelig aan, ipv bezorging om 18.20 kwam deze om 19.00 aan

O.M
17 Juli 2022
Thashia
17 Juli 2022
Rob Goudeketting
13 Juli 2022

Zoals altijd geweldige kwaliteit, jammer dat er maar een bakje wasabi en een bakje gember bij zat, verder niets dan lof voor deze Sushi meester !!

Edgar outland
11 Juli 2022

Hij was erg fijn zoals elke keer weer 😊 kortom alweer zeer tevreden

Tp
11 Juli 2022

De pokebowl was helemaal goed

Lm
10 Juli 2022

Bezorging was onwijs snel en het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vromen
9 Juli 2022

Kwaliteit tonijn was niet goed, bezorging wel op tijd

Sharon
7 Juli 2022

16.45u bestelling geplaatst, 18.40u bezorgd. Bijna 2 uur gewacht. Geen bericht van Mr.Sushi. Zelf gebeld, zeer onverschillig type aan de telefoon. Geen excurses, het is druk. Daar moest ik het mee doen. Toen ik zei dat 2 uur wachten onacceptabel is, helemaal zonder tegenbericht, kreeg ik een kortingscode voor volgende bestelling. Geen idee of er een ooit een volgende bestelling komt. Vervelende nasmaak aan hele verhaal overgehouden. Gemiste kans MrSushi! Had op een nettere manier opgelost kunnen worden!

yvonne sikkenk
6 Juli 2022

De bezorging was precies op tijd en de sushi zit in mooie opdien boxen. Zag er verzorgd uit en de spaak was perfect.

Gigi
4 Juli 2022

Normaliter tevreden. Ditmaal vond ik het een beetje tegenvallen. De rijst was taai en proefde oud. Ook mega zuinig met de gember en soja saus voor de grootte van de box.

Ilse
1 Juli 2022
Gilad
30 Juni 2022

The sushi was very tasty and the delivery arrived just in time

Mandy
30 Juni 2022

Eten echt bijna altijd tevreden, en blijf ook steeds weer bij jullie bestellen. Maar vaak weerhoud het me wel wegens de gigantisch lange bezorgtijd. Als ik last minute bedenk om niet te gaan koken is dat rond 6 uur. voordat het eten is er is het vaak minimaal half8, 8 uur. Ik weet dat jullie super sushi hebben dat het zo druk is, maar de bezorgtijd zou echt sneller heeeel fijn zijn

Anoniem
27 Juni 2022
Edwin
26 Juni 2022

Zoals altijd erg goed en netjes op tijd. Een van de weinige sushi tenten die een contante hoge kwaliteit leveren.

GĂŒlsen
25 Juni 2022

Was heel lekker. Het was warm. Bezorging was snel. Bezorger was heel vriendelijk.

Bab
24 Juni 2022

Freeroll is de actie. Toegevoegd in mijn winkelmand maar niet geleverd gekregen. De rest vd sushi was top.

Paul
20 Juni 2022

Als vanouds top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Faber
17 Juni 2022

Belde naar de vesting in Uithoorn moest via de site bestellen .ik woon in Uithoorn . Via de mail kwam ik er achter dat het eten uit Amstelveen kwam en dat ik 4 euro bezorgkosten moest betalen en 25 cent voor de transactie moet betalen. Ik vind dit raar volgende keer bel ik en haal het wel op bij de vestiging in Uithoorn.

M
16 Juni 2022

Heerlijk!

Jan Lans
12 Juni 2022

Heerlijk en keurig op tijd. Doen we gauw weer.

Linda Van Rooijen
11 Juni 2022

Altijd op tijd altijd vrolijk

Betty Berson
11 Juni 2022

Heerlijke sushi

Juliette
7 Juni 2022
Leonie
6 Juni 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, gaat echt nergens over en inmiddels volledig over m’n honger heen. Gelukkig is de kwaliteit van de sushi wel goed en hadden we geen warme dingen in onze bestelling.

Vromen
5 Juni 2022

Zoals altijd, gewoon goed

Ehrhardt
3 Juni 2022

Mooi op tijd geleverd. Heerlijk allemaal!

Kayla Gorany
29 Mai 2022

Was uitstekend eten & bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berry
29 Mai 2022
CW Satir
29 Mai 2022

zeer tevreden!

Peter van Dijk
28 Mai 2022
prima
23 Mai 2022
Anoniem
21 Mai 2022
Daniel Blocq
21 Mai 2022

Zeer magere vulling van de poke bowl. Veel rijst en komkommer, beetje avocado en zalm. Heb niet eerder zo weinig vulling gehad bij een poke bowl.

Vromen
20 Mai 2022
Tom Weijel
16 Mai 2022

Bezorging sneller dan verwacht

Silvy Heijmerink
15 Mai 2022
Sylvia
15 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
13 Mai 2022

Eten was erg lekker en de bezorging goed. Waren 5 ipv 6 loempia's geleverd

Johan V
11 Mai 2022

Zoals bijna altijd uitstekend!

Wolkers
9 Mai 2022

We hebben weer genoten van de diverse smaken

Amstelveen
8 Mai 2022
Vromen
8 Mai 2022

Sams as always!

Ymn
7 Mai 2022

Moet minimaal 1 uur op bezorging wachten.

juliette
6 Mai 2022

- de sushi viel helemaal uit elkaar - de sushi werd 30 minuten te laat bezorgd. normala gesproken heb ik altijd hele goede ervaringen met jullie alleen viel het vandaag erg tegen

Maurits
1 Mai 2022

Erg lekker.

Berkan
27 April 2022
John
26 April 2022

Amazing! Tim en zijn collega's waren geweldig. Ik had eerst een bestelling via Uber Eats geplaatst en aan de kant van Uber Eats ging alles mis. Uiteindelijk heb ik het restaurant gebeld en Tim gesproken. Hij heeft alles netjes opgelost en ik heb mijn oorspronkelijke bestelling via Uber Eats geannuleerd. De sushi was onwijs lekker. Alle 14 gasten waren zeer tevreden. De warme gerechten zoals spring rolls en kip yakatori waren ook heerlijk. Na de hele gedoe met Uber Eats was ik zeer tevreden met de professionaliteit van Tim en zijn collega's. Bedankt voor een gezellige avond.

Rijnsas
24 April 2022

Lekker vandaag, ook de frituur knapperig!

Mr. Food
21 April 2022

Ruim 70 minuten gewacht op een 'snelle' bezorging. Eenmaal geleverd was het erg lekker. De Chicken poke bowl, erg verassend! 👏 Erg fijn dat er via de website een mogelijkheid is om aan te gevengeen stokjes of soya saus te willen ontvangen. đŸŒ±đŸŒż

Debby
19 April 2022
Vromen
16 April 2022
bon
16 April 2022

bezorgen kon het vanwege een wegafsluiting niet vinden maar belde netjes op!

Familie Godani
13 April 2022

Er miste een sake sushi.

Sophia
9 April 2022

Weer heerlijk gegeten! Vergeten om de Free roll code te gebruiken. Komt de volgende keer. Was wel weer wat te laat maar dat kan goed met de drukte op zaterdag bij z’n grote bestelling.

AM
9 April 2022

Goede kwaliteit producten, knapperige Gyoza, the sushi lekker op tempertuur, duidelijk vers gemaakt, niet de hele dag in de koelkast gestaan. Bezorging duurde wat langer, 75 minuten op een vrijdag avond.

X
7 April 2022
mandy
7 April 2022

De sushi was echt TOP!! Heerlijk gegeten en ook nog eens snel bezorgd. 20min eerder dan aangegeven.

Anne
4 April 2022

Altijd lekker en vriendelijk

Annelies
4 April 2022

Altijd top

Annelies
4 April 2022

Altijd heerlijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom het altijd halen en staat keurig klaar.

Anoniem
4 April 2022
Sophia
3 April 2022

Lekker gegeten. Goede kwaliteit. Bezorging was een half uur later dan verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandy
2 April 2022
Sylvia
2 April 2022

Prima, zoals altijd

Vromen
2 April 2022

Jammer dat de bestelling later klaar was dan gepland, terwijl ik ook nog gebeld had....Niet klantvriendelijk

Carolien lamberts
1 April 2022

Heerlijke verse Sushi. Top

Eva
29 MĂ€rz 2022

De beste sushi, snel geleverd en altijd vers

Julie
28 MĂ€rz 2022

De sushi was heerlijk maar helaas hebben wij 2 en een half uur moeten wachten. Om 19.30 besteld en we konden pas om 22.00 eten. Om 21.00 gebeld toen zou het eraan komen..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Claudio
28 MĂ€rz 2022
Rose
28 MĂ€rz 2022

Duurde erg lang en was geen contact te krijgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Madelon
26 MĂ€rz 2022

Zoals altijd heerlijk vers eten. Dit is mijn favoriete plek om sushi of een pokebowl te bestellen. Ook altijd goede service. Ik hoef nooit lang te wachten en de klantvriendelijk is top. Het enige kleine dingetje was dat er geen soja saus en gember bij zat. Dit is gewoonlijk nooit het geval. Dit was pas de eerste keer in de vele bestellingen die ik heb gedaan. Kan gebeuren natuurlijk :) Daarnaast was het eten nog steeds top dus totaal geen probleem. Jammer dat de vestiging in mijn woonplaats weg is en ik het niet meer kan laten bezorgen. Maar voor deze top sushi heb ik het zonder twijfel over om het op te halen!

Anoniem
26 MĂ€rz 2022

Kwaliteit van de sushi was matig, niet voor herhaling vatbaar voor ons

Bob Nolen
23 MĂ€rz 2022

Het eten is altijd goed, maar ik doe een bestelling op 'zo snel mogeljjk', omdat de eerstvolgende tijd dat bezorgd kan worden '19.30' is, dus liever eerder. Vervolgens bel ik om 20.10 uur dat ik het gek vind dat we zo snel mogelijk bestellen en het nog niet ontvangen hebben (20.10 uur dus), krijg ik een beidehante neus aan de lijn dat het niet aan hen ligt maar aan thuisbezorgd. Jullie maken de sushi neem ik aan? Niet thuisbezorgd? Ik heb nog nooit eerder een klacht ingediend bij jullie, het is voornamelijk goed, maar deze keer ben ik zeer ontevreden over de service over de telefoon en de bezorgingssnelheid. Mijn naam is Bob Nolen Parlevinker 32 0634572279

Hayssa
22 MĂ€rz 2022
Vromen
18 MĂ€rz 2022
Frederika de Vries
18 MĂ€rz 2022

Ik had aangegeven dat ik geen stokjes en geen wasabi hoefde en die zaten er toch bij, dan heeft het geen zin om dat te vragen

Dennis
16 MĂ€rz 2022

Lekkere verse sushi, kip was warm net als de garnalen. De sashimi mag dunner gesneden worden. Bezorging was mooi op tijd.

Anne
16 MĂ€rz 2022
Desiree
15 MĂ€rz 2022

Heel lang niet besteld hier, vond de kwaliteit achteruit gegaan. Vandaag weer geprobeerd en het was heel lekker. We komen weer vaker.

Annelies
15 MĂ€rz 2022
Lisette
15 MĂ€rz 2022

Alleen er dat ik een Californië roll kreeg ipv een zalm roll

Niels
13 MĂ€rz 2022
C
13 MĂ€rz 2022
Bart Weustink
12 MĂ€rz 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op de besteling.......

Vromen
12 MĂ€rz 2022

Hele asociale bezorger, bovendien erg laat. 1,5 uur na bestelling.

Heleen Engelhardt
12 MĂ€rz 2022
monica
8 MĂ€rz 2022

Ik had de spicy salmon poke bowl besteld maar in plaats van zalm heb ik tonijn gekregen, in principe niet heel erg want het was alsnog lekker.

Anoniem
5 MĂ€rz 2022
Ahuis
4 MĂ€rz 2022

Vanavond heerlijke sushi’s gegeten voor herhaling vatbaar👌

Carolien lamberts
2 MĂ€rz 2022

De lekkerste sushi

Pia
28 Februar 2022

Lekkere sushi, af en toe een leuke aanbieding, aardig personeel, goede en snelle service. Ik bestel er vaak en ben altijd erg tevreden.

Stephan
27 Februar 2022

Altijd wisselend, deze keer top, vorige keer flop. Blijf terugkomen vanwege de goede prijs

Mar
26 Februar 2022

Top

Roy
25 Februar 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. Bezorging ook op tijd. Wel voor de zoveelste keer dat we een deel van de bestelling missen. Let daar even op!

Danielle
24 Februar 2022

Heerlijke verse sushi.

Marga Wolkers
24 Februar 2022
Nour Elmetwally
24 Februar 2022

NVT

Samantha
23 Februar 2022

Was super!

Irene van Zwieten
23 Februar 2022

Het was weer heerlijk!!

Demi
23 Februar 2022

Sashimi was veels te dik, daardoor echt niet lekker! Bezorging was 20 min te vroeg heel irritant, 2e keer namelijk dat dit gebeurd. Ging me verassing.

Heleen
21 Februar 2022

Top!

Annie
21 Februar 2022

Helaas was de rijst zo droog dat de sushi uitelkaar viel....de smaak was redelijk maar we vonden het erg jammer. We hebben dit telefonisch ook laten weten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica Kluitenberg
21 Februar 2022

Het was weer heerlijk, en mooi op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tim
20 Februar 2022

Ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

bente
19 Februar 2022

Bestelling was wat later, maar begrijpelijk door de storm

K Schardijn
18 Februar 2022

Sushis zijn heerlijk vers en het smaak lekker

Henk
16 Februar 2022

5 uur besteld 6 uur geleverd

Judith
16 Februar 2022

Heerlijke Poké bowls gehaald!

M
15 Februar 2022

Duurde erg lang, maar dat is begrijpelijk op Valentijn. Eten was top!!!

Anoniem
14 Februar 2022
Carolien lamberts
13 Februar 2022

De lekkerste sushi ever

Ben
13 Februar 2022

Bestelde Valentijnsbox en Gebruikte de promotiecode voor een free roll. Afgehaald, thuisgekomen bleek de freeroll er niet bij te zitten terwijl ik er nog naar had gevraagd. Box was erg duur in relatie tot wat je krijgt. Matige ervaring.

Sandy
12 Februar 2022
Frederika de Vries
10 Februar 2022
Laura
9 Februar 2022
Vromen
7 Februar 2022
Caroline
6 Februar 2022

De bezorging was super snel na ons verzoek per telefoon; goed hoor! Heerlijk verse Sushi!

Ina Kenter
6 Februar 2022
de Jong
2 Februar 2022
Erikjan
2 Februar 2022

Fantastisch gegeten, keurig op tijd afgeleverd door een uiterst beleefde en vriendelijke bezorger. Top!

Matjaz Fajdiga
31 Januar 2022
Sylvia kruk
31 Januar 2022

Zoals altijd prima!

Carolien lamberts
31 Januar 2022

De lekkerste sushi. En Super vers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

*
30 Januar 2022

Aardige bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
30 Januar 2022
Tom Ligthart
29 Januar 2022

Er ontbrak iets aan mijn bestelling, helaas kregen we minder dan normaal. Is jammer, want het is altijd super lekker.

Cedric Lanckohr
26 Januar 2022
Sandy
23 Januar 2022

Het was weer erg lekker

Anne
22 Januar 2022

Heerlijk en perfect op tijd bezorgd!

Fiene recourt
20 Januar 2022

Zou ze bezorger het liefst -1 sterren willen geven. Bezorger was veelte laat en niet vriendelijk, eten was wel lekker

Debby
19 Januar 2022
Annemiek
19 Januar 2022

De sushi was heel erg lekker. Het wachten was de moeite waard. We hebben namelijk langer dan een uur moeten wachten: ipv 19.30 uur werd het om 20.45 uur bezorgd. Misschien is afhalen dan een betere optie.

Desiree
17 Januar 2022

Ik bestel de afgelopen jaren regelmatig bij mr. Sushi in Amstelveen. Ik haal de bestelling altijd zelf op en die staat altijd op de afgesproken tijd klaar. De sushi is vers, smakelijk en de schalen zijn altijd prachtig opgemaakt. Het personeel is vriendelijk en de afhandeling gaat snel (zeker wanneer je online bestelt en betaalt) Helemaal goed dus! Op tijd bestellen en zelf ophalen is dus een aanrader!

Kim
15 Januar 2022

Altijd Super lekker! Maar de bezorging is wel vaak laat.

Chazz Sutherland
14 Januar 2022
Sylvia kruk
14 Januar 2022

Was weer HEERLIJK!!

Frederika
13 Januar 2022

Alles keurig op tijd bezorgd en ik heb heerlijk gegeten!

Isabella
13 Januar 2022

Eten kwam super laat sushi kon beter is de eerste keer dat ik een opmerking heb en ik bestel al 2 jaar hier

Carolien lamberts
11 Januar 2022

Heerlijke verse sushi. Echtn top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica
9 Januar 2022

Het was heerlijk en maar 15 minuten later geleverd dan de opgegeven tijd.

M El gargouri
8 Januar 2022

Top 👌

Vromen
8 Januar 2022

De beef truffel rol was niet lekker, de rest goed zoals altijd

A
7 Januar 2022

Het eten is goed maar bezorging is echt ĂĄltijd te laat. Al bestel 4 uur van tevoren. Daar mag wel iets aan gedaan worden! Is zonde!

Edgar Vleeming
4 Januar 2022

Heel blij mee Perfect 🙏

N.Ahuis
4 Januar 2022

Heerlijke Sushi gegeten, voor herhaling vatbaar. Precies op de juiste tijd klaar.

Olga
3 Januar 2022
Zorayda
3 Januar 2022

Weer snelle levering en het was weer heerlijk

Marga Wolkers
3 Januar 2022

Prima verzorgd

Anna
2 Januar 2021

Lekker, vers, origineel, altijd een goed idee!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
2 Januar 2021
Vromen
2 Januar 2021
Sylvia kruk
31 Dezember 2021

Alles prima zoals altijd!

Johan
29 Dezember 2021
Debbie Westerhof
29 Dezember 2021

Hele goede sushi. Goede schotels met veel diversiteit.

El
28 Dezember 2021

Prima eten. Goed verzorgd. De bezorging was exact op de afgesproken tijd.

GG
28 Dezember 2021

Duurde 2 uur voor de bestelling kwam. 2x gebeld en medewerker aan de telefoon is niet eerlijk over de status van de bestelling en belt ook niet terug..

Anouk
27 Dezember 2021

Altijd erg lekkere sushi, maar deze keer helaas geen verse boontjes (bruinig en sompig).

Kyra hemminghaus
25 Dezember 2021

helaas heb 1.5 uur moeten wachten op het eten. vind ik erg lang. verzorgster was wel heel vriendelijk.

Vromen
23 Dezember 2021

Sushi goed, bezorging te laat en niet op afgesproken tijd

Daniëlle
23 Dezember 2021

Heerlijke sushi, super vers.

Dofre
22 Dezember 2021

Eten kwam 18.45, 15 minuten later dan afgesproken tijd. Jammer dat Crispy Duck was uitverkocht maar Crispy Chicken is ook een aanrader 😁.

Marina
22 Dezember 2021
Ra-ies
21 Dezember 2021

Lekkere sushi, en snelle bezorging

Rosa
21 Dezember 2021

Gewoon top

Naomi van Rems
20 Dezember 2021
Elfie
19 Dezember 2021

Mijn opa en oma zeggen “verrukkelijk” đŸ€ŁđŸ‘đŸŒ

daili misdorp
17 Dezember 2021

ik heb bijna 2 uur lang moeten wachten op mijn bestelling, vind dat persoonlijk niet normaal

Annemarie
15 Dezember 2021

Nu een paar keer besteld. Steeds goed verzorgende schalen met heerlijke sushi. Bezorging op gevraagde tijd. Top!!

anoniem
15 Dezember 2021

Super lekker gegeten!!!

Robbert
13 Dezember 2021

Veel en veel te laat. Hadden rond 17:15 besteld, eten kwam uiteindelijk rond 20:40.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Malaika
12 Dezember 2021
Vromen
7 Dezember 2021
Frank
5 Dezember 2021
Michal
4 Dezember 2021

Amazing service, clean and fast

Hans de Wijs
4 Dezember 2021

Helaas de gratis extra roll vergeten. Na gebeld te hebben, werd deze alsnog keurig nageleverd. Sushi’s waren zoals altijd van prima kwaliteit.

Jumaina
2 Dezember 2021

Netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten.

S. Mantel
1 Dezember 2021

Sushi was prima, de edamame smaakte oud en was minder lekker dan ik gewend ben.

Frederika
30 November 2021

Het was weer heerlijk en stipt op tijd bezorgd!

Goeie sushi
29 November 2021
Yinon
28 November 2021

Bezorging duurde erg lang. Kwartier later dan gezegd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dave
24 November 2021

Een gerecht verkeer (kani nigiri) kreeg maki in plaats. 16:30 besteld voor 18:00 bezorging en nog 20 min te laat.

Laura
21 November 2021
Willeke van den berg
14 November 2021

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frederika
14 November 2021

Al weer stipt op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans de Wijs
13 November 2021

Prima sushi’s!

Marielle Koevermans
12 November 2021

Lekker snel geleverd!!

Nis
11 November 2021

Graag de garnalen snijden want Niemand wil een garnalen in Ă©Ă©n keer in zijn mond douwen.

Frederika
8 November 2021

Op uw verzoek had ik aangegeven dat ik geen eetstokjes en geen wasabi hoefde te ontvangen, maar dit zat er toch bij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
7 November 2021

Sushi was vers, erg lekker. De sashimi mag dunner gesneden, erg dikke plakken.

Anat
6 November 2021

Lekker!!!

Malaika
6 November 2021
Verpleegkundige
5 November 2021

Het is altijd een feestje de sushi!

Natasha
31 Oktober 2021

Zalm stond enorm was niet vers , bijna alles weggehoond. Jammer 40 euro niet waard.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Mr. Sushi

Hi Natasha, wat vervelend dat uw bestelling niet in orde was. Zou u een e-mail kunnen sturen naar info@mrsushi.nl, zodat wij dit kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Danielle
28 Oktober 2021
George
28 Oktober 2021
Vromen
25 Oktober 2021

Meer dan 1,5 uur tot de bestelling er was. Afspraken worden niet nagekomen, jammer, want de sushi is prima

Mounia
25 Oktober 2021

Eten was hier veeeel sneller dan verwacht duurt meestal een 1 uur + en was echt heerlijk. Je krijgt echt een goed gevulde poke bowl voor €20

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anouk
24 Oktober 2021

Heerlijke sushi!

Celine
23 Oktober 2021
Di Mondo
23 Oktober 2021

Snelle levering en erg lekkere poké bowls en ebi fry.

Ingrid
21 Oktober 2021
Kievits
17 Oktober 2021

Lekkere sushi maar 1,5uur wachten is wel erg lang als je trek hebt 😂

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thierry
15 Oktober 2021

Erg lekker gegeten. Zalm was goed koud en redelijk snelle bezorging zonder problemen.

Yaman
15 Oktober 2021

Verse lekkere sushi. Altijd op tijd of eerder geleverd. Altijd tevreden over dit filiaal. Super aardige en behulpzame mensen. Vooral de dame achter de kassa die de bestellingen neemt :)

Do
11 Oktober 2021
a.e.hogenhout
7 Oktober 2021

voor verjaardag van mijn vrouw lekker sushi besteld. Na een vlotte bezorging heel lekker gesmuld. prima.

Monique Justus
6 Oktober 2021
Esther
4 Oktober 2021

Erg lekker. Vlotte bezorging. Ruime keuze.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yaman
4 Oktober 2021

Netjes op tijd. Alleen word er wel erg zuinig gedaan met viseitjes die op de sushi zitten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tamara
2 Oktober 2021

Ik vrees dat er iets niet goed was. Heb de hele nacht op de wc gezeten en mijn buik is net weer een beetje rustig. Vreemd want jullie sushi is altijd heerlijk.

Stefan
26 September 2021

Altijd prima sushi! Was 15 min later dan de mail kwam.

Rutger Franken
21 September 2021

De bezorger bezorgde de verkeerde bestelling van iemand anders

Sandy
20 September 2021

Het was weer heerlijk en netjes op tijd

Faye
20 September 2021

Was erg lekker, helaas is mijn gratis roll op een of andere manier niet meegekomen in de uiteindelijke bestelling. Dat was wel een beetje jammer

Xx
20 September 2021

Veelste veel rijst om de sushi proefte bijna alleen maar rijst ipv zalm, garnaal etc

Charmaine
19 September 2021

De sushi was heerlijk, op tijd klaar en super vers.

Joop
29 August 2021
Theo Heijnis
29 August 2021

Wij hebben het anderhalf jaar gemiddeld 1 tot 2 keer per maand besteld, en deze onderneming is werkelijkwaar met kwaliteit zo mega goed!! Zeer tevreden met prijs/kwaliteit en tevens verloopt de bezorging vlekkeloos. Ben zeer tevreden

Ganesh kota
29 August 2021

Awesome as always

Lieke Mizee
28 August 2021

Sushi werd na 2 uur pas bezorgd. Was verder wel erg lekker maar duurde wel lang


F. de Vries
28 August 2021

De bezorging was keurig op tijd, ondanks de gietende regen! Maar ik vond de sushi nogal slordig in een te klein doosje gepropt,

Tomas
24 August 2021

Exellent!

Marion
23 August 2021

Fantastisch lekkere sushi, vers en onwijs lekker....De beste!!!!

N.b
21 August 2021

Super sushi zoals gewoonlijk! Altijd vers, en goed bezorgd, ook wordt er goed op de toelichtingen gelet wat zeer gewaardeerd wordt! Zeker niet de laatste keer dat wij hier bestellen.

Liem
21 August 2021

Pokebowl was prima ! Alleen wel 1.5 uur moeten wachten voor bezorging !! Wel heel lang

Heleen
20 August 2021

Heerlijke sushi voor een goede prijs! Ook de freeroll actie is top. :-)

Charles
16 August 2021

Ik hebt het wel eens beter gehad bij jullie, jammer

Nienke Wolkers
15 August 2021

Alles op tijd en warm geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natasha
15 August 2021

Helaas was deze keer niet zo goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandy
13 August 2021
LISA PRESS
9 August 2021

Heerlijke aushi en anel bezorgd!

Vromen
7 August 2021

Bestelling was 15 min te laat. Sushi goed zoals altijd

Heerlijk
6 August 2021

Weer heerlijke sushi, en geleverd op de gevraagde tijd đŸ‘đŸ»

K@mil@
4 August 2021

Alles top kwaliteit, alles op tijd. Ik ben blij 🙂

Sandra
4 August 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jolanda
31 Juli 2021

Bestelling kwam ruim half uur te laat

George
31 Juli 2021

Heerlijk! Mijn gasten hebben genoten van de heerlijk klaargemaakte sushi’s . De kwaliteit van de Chuka Wakame is super, knapperig en fris. Een blijvertje dus bij een volgende bestelling .

Elly te Pas
29 Juli 2021

Het eten is perfect. De bezorger kan er niets aan doen maar voor de 2e keer kreeg ik het eten ruim een uur later.

@marion.nouvellebeauty
27 Juli 2021

Bestel alleen nog maar sushi bij Mister Sushi!! De kwaliteit is ontzettend goed! Mijn favoriet de gefrituurde met zalm en de geflambeerde paling. Service en bezorging is perfect!

Lars
26 Juli 2021
Tessa
25 Juli 2021

De sushibowl was erg lekker zoals ik verwacht had. Helaas waren de garnalen koud en slap geworden. Verder wel goede en snelle service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
25 Juli 2021

Ruim op tijd bezorgd, goede portie, heerlijk vers. Niets op aan te merken.

Anne
24 Juli 2021

De sushi is altijd goed. Wij gaan speciaal naar dit filiaal toe voor de sushi!

Kristiaan
21 Juli 2021

Poke bowls zijn lekker en we bestellen ze daarom regelmatig. Fruit zou het nog completer maken. Vrijwel altijd op tijd. Vorige week 40 minuten later dan de bevestigde tijd, vandaag 20 minuten. Hopelijk volgende keer weer op tijd.

Sylvia
21 Juli 2021

Was weer heerlijk!

Rijn
20 Juli 2021

Alles prima in orde. Vandaag ook de frituur lekker knapperig en warm afgeleverd.

Steven Sarphatie
19 Juli 2021

Super lekkere sushis vooral de specials!! Allemaal vers gemaakt. Hier kan je mij wakker voor maken :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saar
18 Juli 2021

Normaal altijd erg tevreden, helaas vandaag zat er geen sojasaus en geen wasabi bij. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dani
16 Juli 2021

Zoals gewoonlijk weer heel goed!

Van Weezendonk
14 Juli 2021

Kwaliteit was heel goed, maar de warme zaken (shrimps e terriyaki) waren koud

Nancy
12 Juli 2021

Het was weer top. De poke bowls zijn ook een aanrader. Vriendelijke bezorger

Sandra
12 Juli 2021

Heerlijk pokebowl

Safouane
12 Juli 2021
Irma Van Buuren
11 Juli 2021

Dit was de eerste keer dat wij iets bestelde een lieten bezorgen. Het was overheerlijk! Voor herhaling vatbaar😃

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kimberley Punselie
10 Juli 2021

Mega lekker! Precies op de tijd zoals gezegd en de bezorger was ook super aardig! Top

Reinier
8 Juli 2021

eten lekker, goeie kwaliteit. Correcte bezorger

Danny verhoef
6 Juli 2021

Ik heb een bestelling van 70 euro gedaan na 1.20 uur wachten heb ik de helft van mijn bestelling niet gehad. Na Meerdere keren bellen en 15 min in de wacht staan er maar langs gereden waar de de andere helft van me bestelling was. Niet echt klantvriendelijk en me niet geloven dat ik meerdere keren heb gebeld. Het is wel is vaker mis gegaan en het dan maar door de vingers gekeken omdat die shushi lekker was maar geen begrip voor je klanten hebben vind ik niet kunnen.

Ymn
6 Juli 2021

Altijd heerlijk vers en lekker. Levertijd drama. Opgelost door online te bestellen en af te halen.

Joop
5 Juli 2021
Natasha
4 Juli 2021
Edwin
2 Juli 2021

Wat een top sushi zelden zulke goede sushi gehad. Kwaliteit punctualiteit en bezorging een dikke 10

Melanie
2 Juli 2021

De sushi was weer erg lekker en het werd super snel bezorgd. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld en de bezorger belde netjes dat hij het niet kon vinden. 2 tellen later stond hij even vriendelijk zoals altijd voor de deur

Loubna
2 Juli 2021

Bezorger was vriendelijk en de sushi is in redelijke tijd bezorgd, helaas was de kwaliteit dit keer van de sushi minder dan de vorige keren dat ik heb besteld. De rijst was niet vers en de garnaal in de tempura ebi was niet krokant zoals het hoort te zijn. Jammer.

Ed
30 Juni 2021

Food is fantastic but the delivery is a disaster! We ordered at 530pm for 645pm and the food arrived at 745pm! Fix the timing and no one can compete with the food!

Hian
26 Juni 2021

Goed

Emilie
25 Juni 2021

Top snel en lekker!

Zeer slechte poke bowl met te eenvoudige ingredienten
23 Juni 2021

Bezorging kwam bijna kwartier later dan afgesproken

Irene
20 Juni 2021

Het was weer heerlijk! Het was erg druk dus het kwam ruim 3 kwartier later! Jammer maar kan gebeuren! We hadden ook erg veel 😉

Bente
20 Juni 2021

Het was gewoon optijd klaar! Verder zoals altijd heerlijk!

Esther Veenboer
19 Juni 2021

Bezorging was iets later dan werd aangegeven, maar dat was ook door een enorme wolkbreuk! De arme bezorger was drijfnat toen hij aan de deur kwam. Dus toch 5 ⭐

Sher
18 Juni 2021

Top!

Berfin
15 Juni 2021

De sushi was wederom heerlijk. Proefde dat het echt vers was bereid ondanks dat ik zo laat nog heb besteld. Favo plek om te bestellen :)