Bewertungen von Mr. Sushi Amstelveen

Neue Beurteilungen

5.0
Bruntink
30 November 2023

Tonijn was verkleurd, rijst erg 'taai'...zijn we niet gewend.....niet goed dit keer We zijn vaste klant, maar dit keer was echt niet goed......

Bernadette
30 November 2023

Fantastisch lekker eten en zeer punctuele bezorging 👌

Astrid
30 November 2023

Wij (gezin van 4 personen) houden erg van sushi en vinden de sushi van Mr. Sushi in Amstelveen de allerlekkerste! Bestellen hier al een paar jaar en altijd goede kwaliteit, een aanrader!

Paul
28 November 2023

Zoals vanouds top, vers en vreselijk lekker !

LizzyG
26 November 2023

Weer heerlijk gegeten! Het was er ook op tijd, de warme gerechten waren nog lekker warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brigitte Neesen
20 November 2023
Caitlin Braam
19 November 2023

Had het voor 20:00 besteld verwachte bezorg tijd 20:20 en vervolgens kwam het pas om 21:30 binnen. Geprobeerd te bellen omdat het leek dat het niet meer zou komen maar er was geen gehoor. Ik bestel altijd graag bij jullie maar dit vind ik een beetje jammer. Ook omdat de bezorger deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Sylvia
12 November 2023

Was heerlijk!!

Ingrid
5 November 2023

was weer heerlijk zoals altijd

Sylvia
4 November 2023

Prima

Michael Buija
29 Oktober 2023

Jullie zijn de beste aller tijden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jill
20 Oktober 2023
Sylvia
15 Oktober 2023

Zoals altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniella
14 Oktober 2023

Vriendelijke bezorger, heerlijk eten!! Zou fijn zijn als er via de app fooi gegeven kon worden. Ik heb bijna nooit contact geld in huis.

Emma
14 Oktober 2023

Prima sushi.

Vromen
14 Oktober 2023

Sushi was goed, zowel rijst als vis. De warme hapjes stonden al te lang klaar en waren lauw, jammer

Bas
13 Oktober 2023

Weer heerlijke sushi gehad. Helaas ontbrak voor de zoveelste keer de extra gember (waar we voor betaald hebben). Meestal wordt dit niet echt netjes opgelost.

Vromen
23 September 2023
Marjolijn
21 September 2023

Heerlijke sushi, op tijd gebracht

Michiel
21 September 2023

Zsm was 19h, jullie pasten dat aan naar 19.15h en kwamen uiteindelijk pas om 19.33h... Eten top, ik zat eerst bij een andere keten en Mr. Sushi is wel beduidend beter!

A. De Jong
11 September 2023
Remco
11 September 2023

Besteld via de website, via de app lukt het me niet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Jong
11 September 2023

Altijd gek op de sushi van Mr.Sushi, maar recent al een paar keer te maken gehad met extreem lange bezorgtijden (+-2uur) wat jammer is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

maria
10 September 2023

Altijd een lekkere sushi en snelle bezorging

Bert Bruntink
8 September 2023

Werkelijk super!!!!

Ingrid
7 September 2023

Heerlijk gegeten! Prima kwaliteit!

Jan Lans
6 September 2023

Keurig op tijd en lekker gegeten.

marga wolkers
6 September 2023
Vromen
4 September 2023
Bert Bruntink
3 September 2023

Super!!!.. Zeer goede kwaliteit

Sushi lover
1 September 2023

Top service, goede sushi en snel geleverd! Omdat ik 2x had besteld en dus dubbele bezorgingskosten had gemaakt, werden deze gecompenseerd door wat extra's te leveren :)

Beugelink
27 August 2023

Ik ga voor een compliment. Ik heb werkelijk heerlijk gegeten.Het was super vers heerlijk van smaak. Dit was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Matt Fajdiga
27 August 2023

de stuks sashimi met zalm was niet meer goed, de zalm rook bedorven.

Tom van den Beitel
26 August 2023

Prima levering, we hebben heerlijk gegeten!

Marieke
26 August 2023

3 sterren voor de bezorging, omdat we om 18.15 bestelden met gewenste bezorgtijd 19.00, maar ze al voor 18.45 op de stoep stonden. Het is al vaker gebeurd dat ze te vroeg waren en dat is dan toch jammer. Prima kwaliteit . Warme gerechten heb ik wel eens malser gehad maar dat kwam misschien doordat we het dus niet direct konden opeten.

Monique teijsse
25 August 2023
Daisy
22 August 2023

Sushi bowl zalm was heerlijk! Echt aanrader.

Vromen
20 August 2023

Handrolls waren minder goed gevuld dan normaal.

Bijlsma
19 August 2023

Werd snel bezorgt en smaakte heerlijk.

Mylene
14 August 2023

Mooi opgemaakt op 2 schalen, voldoende soja, wasabi en gember. Heel vers, prima kwaliteit.

Bijlsma
13 August 2023

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd bezorgt, vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop Dobrosch
12 August 2023
Vromen
3 August 2023
Daniella
24 Juli 2023

Heerlijke poke bowl De shrimp gyoza werd snel nog even gebracht.

Elly
14 Juli 2023

Kon beter

Amanda
9 Juli 2023

Vers en lekker!

Vromen
7 Juli 2023
Ge
3 Juli 2023

Heerlijk, mooi verzorgde porties. Echt vers. Voor herhaling vatbaar. Werd een half uur eerder bezorgd, ook fijn.

Lief
3 Juli 2023

Altijd heerlijk

Vitalie Brinza
30 Juni 2023

The family box contains several sweet pieces. It would be great if they could be replaced with something not sweet.

Nancy
30 Juni 2023

Normaal haal ik altijd op, deze keer laten bezorgen. Super

Vromen
30 Juni 2023
Sylvia
25 Juni 2023

Zoals altijd heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Renatha
19 Juni 2023
George
18 Juni 2023

De Maguro Handroll tonijn was niet van een goede kwaliteit , de vis moet gecontroleerd worden voor gebruik. Dit was niet alleen visvlees dus niet zomaar af te happen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vromen
18 Juni 2023
Vorstermans
14 Juni 2023

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel. Op de aangegeven tijd stond het eten klaar.

Frederika de Vries
9 Juni 2023

Ondanks het feit dat ik altijd aangeef dat ik geen stokjes en geen wasabi hoef, zit het er toch steeds bij!

Jayda
6 Juni 2023
Christel
4 Juni 2023

Genoten van onwijs lekkere Sushi!!! In de app en via de mail word je op de hoogte houden van je bezorgtijd. Erg fijn!!!

Jeroen
3 Juni 2023
Vromen
26 Mai 2023
Sheila
25 Mai 2023
Ingrid
23 Mai 2023

Heerlijk! 1 klein minpuntje is dat de komkommer er in brokken van 1 cm2 in zat ipv kleine sliertjes.

Alex Ruiter
23 Mai 2023

1) Minder saus op de sushi’s; en 2) De plastic verpakking zat vast gekleefd aan de saus en avocado sushi’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mandy
20 Mai 2023

Op tijd klaar om op te halen en altijd goeie kwaliteit!

Sandra
18 Mai 2023

Bezorger netjes op tijd, maar Pokebowl viel een beetje tegen, zat alleen komkommer en avocado in als groente. Wel lekker veel ebi en de smaak was op zich ook goed

Joop Dobrosch
15 Mai 2023

De bestelling was weer uitstekend verzorgd en goede kwaliteit. De bezorging was ook weer op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frederika de Vries
14 Mai 2023

De Sushi was heerlijk en de bezorging stipt op tijd, maar net als de vorige keren had ik vermeld dat ik geen stokjes, wasabi en sojasaus hoefde ontvangen en toch zat dit alles er weer bij, ik heb inmiddels een la vol stokjes.

Van der Lee
13 Mai 2023

Heerlijk eten en supervriendelijke bediening!

Puk
13 Mai 2023
Koen
11 Mai 2023

Lekkere sushi en altijd snel bezorgd!

Beets
9 Mai 2023

Niets op aan te merken. Heerlijke Sushi.

Bas Brouns
8 Mai 2023

Dit keer was de poke bowl erg grof gesneden, de zalm was niet in blokjes maar in repen gesneden. dat is niet echt een handige manier om het te eten in onze mening.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fiene
27 April 2023
Astrid
26 April 2023

Heerlijke sushi en bezorging is altijd op afgesproken tijd!

Natasha
24 April 2023

Amazing food, very fresh and quick deliver.

W Brouwer
24 April 2023
Koen
23 April 2023

Altijd lekker, keurig verzorgd en op tijd bezorgd
 goeie sushi 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy
21 April 2023

Was weer erg lekker. Jammer dat er een pokebowl zalm in zat ipv de bestelde pokebowl crab

Miju
20 April 2023
W
18 April 2023

Prima, voldoende keus, heel lekker en niet te duur

O.M
16 April 2023

Blijft heerlijk en goeie kwaliteit. Bezorging is ook verbeterd qua tijden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joop Dobrosch
10 April 2023

bestelling was uitstekend en bezorging op afgesproken tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
9 April 2023

Bestelling werd meer dan een uur later bezorgd

Koen
2 April 2023

Altijd goed, lekker en keurig bezorgd!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Riona
27 MĂ€rz 2023

Excellent sushi! Excellent service / delivery. Thank you

Vromen
25 MĂ€rz 2023

Bezorging 25 min te laat
. Eten was goed

Hanneke De Ruijter
25 MĂ€rz 2023

Ik had de verkeerde bestelling gedaan nl gefrituurde sushi dat was niet de bedoeling helaas mijn fout dus hebben alleen de gewone sushi opgegeten die was prima.

R.C. van Dijk
19 MĂ€rz 2023

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de bestelling. De sushi was heerlijk en de bestelling lag snel klaar. De toevoeging van een gratis roll vanaf 25 euro maakte mijn dag helemaal af. Het was het perfecte eten voor een goeie date!

Tamara Dekker
19 MĂ€rz 2023
marion
16 MĂ€rz 2023

Alles prima 1 puntje wel vorige keer de boontjes vergeten...moest ik.bij de volgende keer aangegeven......dus vandaag ook gedaan....wat denk je......weer geen boontjes... Er is altijd wel een product vergeten zo jammer en teleurstelling keer op keer terwijl de kwaliteit zo goed is!!! Ik snap het gewoon niet!

Joyce
14 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi en op tijd klaar

Verkerk
14 MĂ€rz 2023

Weer een keer bezorgen geprobeerd, t was weer prut, over een stukje van 15 minuten bijna 3 kwartier doen vind ik echt te gek
 T is dat de sushi lekker is

Jeroen van der Eijk
12 MĂ€rz 2023

Normaal heb ik altijd een kraakverse pokebowl van jullie maar die van vanvond leek niet vers helaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sushi lover
12 MĂ€rz 2023

Heerlijke en zo vers. Trust me. De lekkerste

Monique
11 MĂ€rz 2023
Mounia
11 MĂ€rz 2023

De sushi was lekker alleen kwam die bijna 40 minuten nadat ik al een bevestiging had gekregen dat die onderweg was pas aan
 heb in totaal meer dan ander half uur gewacht op 3 sushi rollen.

Marga Wolkers
10 MĂ€rz 2023
Fal
5 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi en super vers

Lies
3 MĂ€rz 2023
Mateusz
1 MĂ€rz 2023

So delicious! We recommend for everyone. Looks beautiful, taste even better! 😁🙃🌞

Elly te Pas
1 MĂ€rz 2023

Geen stokjes aanwezig en en geen menukaart waar ik om heb gevraagd. Jammer dat daar niet beter op gelet is!!!!!!!

Hanneke
25 Februar 2023

Goede kwaliteit en service

Vromen
25 Februar 2023
Jeroen
23 Februar 2023
Hans
21 Februar 2023

Wat een top sushi

Astrid
19 Februar 2023

Heerlijke sushi en op precies tijd bezorgd! Echt een aanrader, wij bestellen alleen nog hier.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N barzily van houten
19 Februar 2023

Ijskoude sushi slecht eten. Heb gelijk gebeld maar kreeg geen geld terug , ook werd er niet geopperd om het eten opnieuw te sturen. Er werd gezegd dat ik een korting kon krijgen op volgende bestelling. Nou hier wordt helemaal niets meer besteld. Slechte sushi en nog slechtere service!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Sneek/Ellen Klatt
16 Februar 2023

Was prima allemaal, geen klachten

Dewika
14 Februar 2023
S.Giele
13 Februar 2023

Wij halen altijd hier onze sushi! En genieten er elke keer weer ontzettend van. Top kwaliteit en hele vriendelijke medewerkers!

Edgar Outland
11 Februar 2023

Helemaal super de luxe kost misschien wat maar dan heb je ook wat werd in een pracht schaal bezorgd vriendelijke bezorger Perfect

Sara
9 Februar 2023

So yummy - every time!!

Dion
8 Februar 2023

3de bestelling in de afgelopen weken en het vis op de sushi wordt steeds minder. Geen aanrader om dure boxen hier te bestellen.

john
8 Februar 2023

zoals gebruikelijk heerlijke sushi.

Sarah
8 Februar 2023

Binnen 10 minuten stond het klaar, last minut. En heerlijke sushi!!!

AS
3 Februar 2023

Al jaren vaste klant en nog nooit teleurgesteld. Bezorging altijd keurig op tijd en de kwaliteit van de sushi, heerlijk en altijd vers. Ik ben er dol op! Wij zijn zeer tevreden over Mr.Sushi.

Vromen
29 Januar 2023
Jaap
29 Januar 2023

De bestelling werd pas na 1u45min geleverd! 45 min NA het beloofde levertijdstip. Eten was bijzonder matig - rijst van sushi & poke bowl was Ă©Ă©n grote kauwgombal en de crispy sushi droop van het vet


Joop Dobrosch
23 Januar 2023

Alles was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fiene
21 Januar 2023
Elin
21 Januar 2023
Mylene Koomen
21 Januar 2023

Uitstekende kwaliteit sushi, zeer vers, zag er aantrekkelijk uitđŸ€©

Smeets
17 Januar 2023

De bestelling is beter dan 2 en 9 januari en die van de 2 Jan was ronduit slecht. Ik hoop de volgende keer. Weer jullie oude en normale kwaliteit te mogen zien en proeven!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

AMC Personeel
14 Januar 2023

Super lekkere pokebowl opgehaald.

Pablo
14 Januar 2023

Mr Sushi is amstelveen stelt nooit teleur, personeel is ook geweldig . Kortom ik ben blij met ze

Maxime
14 Januar 2023

Ik had al in de ochtend deze bestelling geplaatst en alsnog kwam het bijna 40 min te laat aan, dat vind ik wel jammer

Emilie van Bekhoven
13 Januar 2023

Goed

Bruntink
10 Januar 2023

Heeeeeerlijk!!!!

Romi
9 Januar 2023

Super sushi!

Kuiper
8 Januar 2023

Lekker maar het is altijd te laat, zelfs als ik ruim van te voren bestel en aangeef het niet later dan de aangeven tijd te brengen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alexa marie Lucas
8 Januar 2023

Heerlijk sushi!!!!

Anoniem
8 Januar 2023
Astrid
7 Januar 2023

Lekkere verse sushi, op de tijd bezorgd die ik gevraagd had. We hadden met 4 personen de Amstelveense Studentenbox aangevuld met 1 freeroll. Was echt weer heerlijk!

Hans de Wijs
7 Januar 2023

Prima sushi’s

yuri
7 Januar 2023

Compliment over de extra Roll als actie

Mandy
6 Januar 2023

Heerlijk gegeten samen met collega's. Mr.Sushi stelt nooit teleur!

Madina
6 Januar 2023
Anja
3 Januar 2023

Service wat zeer goed en de sushi heerlijk!

Cara
3 Januar 2023
Natascia
2 Januar 2023

Really large portions and very fresh sushi! Amazing food !!! It will not be the last time we order from Mr.Sushi that’s for sure.

Cor Vennik
2 Januar 2023

Doe om 15.10 uur de bestelling plus betaling met een leveringstijd van 18.00 uur. Krijg de bevestiging van levering om 18.00 uur en om 17.55 uur krijg ik een email met de bezorger is onderweg. Om 18.30 uur en om 19.00 uur heb ik telefonisch contact gehad waar de bestelling bleef. Was onderweg?? Uiteindelijk kwam de levering om 19.15 uur. Wij moesten om 19.45 uur de deur uit dus waren hier niet blij mee!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wagenaar
1 Januar 2022

Echt supergoeie sushi, top.....

Helga
31 Dezember 2022

Helaas 5 kwartier te laat en te weinig stokjes om nee te eten. Kwaliteit was heerlijk.

CAM
27 Dezember 2022
Wilma Dekker
27 Dezember 2022

Amsterdam

Vromen
24 Dezember 2022
Vennik
22 Dezember 2022
CAM van der Lee
19 Dezember 2022

Bezorging precies op tijd. Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tetiana
18 Dezember 2022
Marieke
16 Dezember 2022

18.30 besteld, verwachte bezorgtijd 19.30 Na bestelling kreeg ik direct bericht dat dit 20.00 werd. Balen 20.25 gebeld: bestelling was al klaar, maar ze hadden geen bezorger. Het was glad en er waren zieken, dus het duurde langer. 20.39 bericht: uw bestelling is onderweg Tijdens telefonisch contact werd mij verteld dat het 7 min rijden was, maar vervolgens heb ik nog langer dan een halfuur moeten wachten. Ik vind meer dan 2,5u wachten op het eten zonder pro-actief contact, excuses of anderszins echt niet ok. Ben ik ook niet van Mr. Sushi gewend. Al is de bezorgtijd altijd zeer lang, dit spant de kroon. Kwaliteit was weer (zoals gebruikelijk) uitmuntend.

sas
14 Dezember 2022
Anoniem
11 Dezember 2022

Er zit nauwelijks zalm in de sushi


Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elly Bianca van Haaren
11 Dezember 2022
Sandra Goedhart
11 Dezember 2022

Eten is echt heel erg lekker !!

Vromen
9 Dezember 2022
Roberto
8 Dezember 2022

Kwaliteit en smaak goed. Ik had alleen na de bestelling meteen gebeld voor een wijziging. Er moest wat van de bestelling af. Dit is genoteerd en de gewijzigde bestelling hebben we ontvangen. Ik heb mijn afhaalbestelling door iemand laten ophalen en toen het eten bij mij aankwam zag en begreep ik dat de prijs niet aan de wijziging is aangepast. We hebben dus voor meer betaald dan dat we gekregen hebben. Zo staat het ook op de bon. Met stift de bestelling aangepast, maar niet de prijs.

Sylvia
4 Dezember 2022

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kyra
28 November 2022

geweldig weer en eerder gekregen dan verwacht. er zat zelfs een verrassing bij. bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian Voorpostel
28 November 2022

Garnalenkroketten waren koud en zwart gebakken. Na een telefoontje wel opgelost, maar zou niet nodig zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rebel
27 November 2022

We hadden extra gember gevraagd maar dat zat er niet bij!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marieke van de Loo
27 November 2022

Was iets fout gegaan, waardoor bestelling niet goed doorgekomen was. Ze belden om dit te melden en losten het netjes op. Daardoor lang moeten wachten, maar verder kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

Marga Wolkers
27 November 2022
Erik
20 November 2022

Mooi op tijd bezorgd, prima kwaliteit en smakelijke sushi. We hadden de Sushi Sensation Box👍

Viri
19 November 2022

Beste sushi om te bestellen. Heb meerdere restaurants geprobeerd maar niks komt in de buurt! Bezorging wordt ook steeds sneller en sneller. Altijd 5 sterren đŸ„°

Vromen
19 November 2022
Peter
19 November 2022

Heerlijk gegeten. Was helemaal super

mikael
18 November 2022
Ingeborg
18 November 2022

Sushi was heerlijk. Bezorging echter een uur na afgesproken tijdstip en geen maki avocado erbij. Na bellen werden excuses aangeboden en korting op de volgende bestelling.

Dennis
16 November 2022

Normaal altijd erg tevreden. Bezorging was precies op tijd. Sushi waren lekker maar, de zalm smaakte niet vers. Heel jammer

Sandra
15 November 2022

Lekker maar alles was koud

Arthur
13 November 2022

Lekker Sushi, veel en veel te lange wachttijden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
11 November 2022

Perfect en precies op tijd

A.M. Wolkers-Koppe
11 November 2022

Alles was oké en lekker

Kelly
10 November 2022

Helaas was de helft van mijn bestelling vergeten, ik had gebeld en de rest werd gebracht maar dit duurde erg lang en was ook helemaal niet meer vers en ijskoud (kwam namenlijk uit de frituut) dus dat was wel een beetje jammer

Brigitte van Manen
4 November 2022

Heerlijke sushi, ietsje later dan gepland maar ja het is vrijdagavond

Liesbeth
4 November 2022

De bezorger schrok van de hond; sorry!

Vromen
3 November 2022
Marion
2 November 2022

Top weer!!!✚✚✚✚✚

Andrea
30 Oktober 2022
Brigitte
29 Oktober 2022

Lekkere sushi, op de aangegeven tijd bezorgd

Vromen
29 Oktober 2022
Vromen
27 Oktober 2022
A.E.Hogenhout
24 Oktober 2022

Ik ben teleurgesteld dat als je een bestelling plaatst om 15uur 30 en vraagt om 18.30 uur te bezorgen het een uur later wordt en dat ik 4 maal per telefoon probeer te bellen jullie niet berijdbaar zijn. Maar het eten was goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
23 Oktober 2022

Super lekker

Sylvia
23 Oktober 2022

Hele goeie service!! En vriendelijk personeel!

Tom
22 Oktober 2022

Heerlijke, verse sushi!

Astrid
21 Oktober 2022

Door een storing in hun systeem onze bestelling later gekregen dan verwacht, maar daarna alsnog genoten van heerlijk verse sushi met alles erop en eraan!

Hans
19 Oktober 2022

Prima sushi, maar bij het bestellen werd gemeld dat de kortingscode niet geldig is. Echter, in de box zat een voucher met de mededeling dat je gebruik kunt maken van de kortingscode. Dat is natuurlijk heel vreemd en klopt niet.

Annick
19 Oktober 2022

perfect op tijd & goede sushi

Romi
17 Oktober 2022

Top kwaliteit en snel klaar!

Matthijs van Middelkoop
10 Oktober 2022
Astrid
9 Oktober 2022

Half uurtje later bezorgd dan in de eerste mail aangegeven, maar dan heb je ook wat. Heerlijk, lekker verse sushi gegeten. We hadden de studentbox en vonden het allevier verrukkelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aart
8 Oktober 2022

Eten is altijd lekker, jammer dat ze dit keer bij de bezorging de stokjes, sojasaus, gember en wasabi vergeten hadden.

Frederika de Vries
6 Oktober 2022

Helaas was alles nogal door elkaar geschud, het leek wel of het gevallen was, de smaak was goed maar het zag er niet uit, helaas!

Mea van Tilburg
6 Oktober 2022

Bestelling kwam op tijd. Netjes verzorgd in ronde schaal. We hebben gesmuld.

Joyce
2 Oktober 2022

Op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Felipe Nunes Vieira
1 Oktober 2022
Mikal Kuiper
29 September 2022

Ik vond het jammer dat mijn opmerkingen na een telefonische bevestiging vanuit mr. Sushi niet werd doorgevoerd. Het viel daarom vanavond erg tegen! Jammer.

Maria
29 September 2022
Bibi
28 September 2022

Om 14:11 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. 14:30 had ik als bezorgtijd aangegeven. Om 15:20 was de bezorger er pas. Eindstand: eters waren al weg en de sushi was letterlijk verlept

Ann
23 September 2022

Sushi waren weer top net zoals het personeel đŸ„ł

Khan
18 September 2022
M. Benz
18 September 2022

Lange wachttijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Irena Dias
16 September 2022
Helga
10 September 2022

Heb nu al diverse keren gehad dat de gevraagde tijd niet bezorgd werd maar veel later. Dit is vervelend

Mariette
10 September 2022
Arnoud Bloemendaal
9 September 2022

De bestelling was 45 minuten later dan aangegeven en geen mogelijkheid om te bellen.

Nathalia
7 September 2022
Hans
7 September 2022

Was weer erg lekker! 👍

M van Dijk
3 September 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd! 😁

fallon
2 September 2022

Heerlijk gegeten

Lars
1 September 2022

Toppertjes. Belde ze op. Had haast. Binnen 5 minuten kon ik me pokebowl afhalen die goed gevuld was.

Ton
1 September 2022

Mail ontvangen dat bezorger onderweg was. Wij wonen letterlijk op 1 minuut afstand van Mr. Sushi. Duurde vervolgens 35 minuten voordat onze bestelling werd bezorgd. Jammer omdat er warme gerechten in de bestelling zaten, die waren inmiddels letterlijk koud. Geprobeerd te bellen, maar de vestiging was niet bereikbaar. Zonde.

Sylvia
31 August 2022
Edgar outland
29 August 2022

Niet goedkoop maar wel Altijd lekker en op Tijd toppers in my Book đŸ˜ŠđŸ‘ŒđŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vromen
28 August 2022
CAM
26 August 2022

Was weer heerlijk!

Smit
25 August 2022

De zalm was niet rauw meer omdat de rijst te warm was en de mayonaise vindt ik niet nodig. Verder alles perfect! Super lekker, en super snel bezorgd

Crasborn
25 August 2022

goed

Han
23 August 2022
Sylvia kruk
21 August 2022
Tamara
17 August 2022

Niet gewend, normaal altijd heel goed maar nu leek sushi niet vers helaas

Hans
17 August 2022

Top

Esther Veenboer
15 August 2022

Precies op tijd bezorgd! Heerlijke sushi

Cynth
13 August 2022

Heerlijk

Kim Zevenhoven
12 August 2022

Vrij kleine pokebowl en de bezorger was helaas te laat.

CK
2 August 2022

Erg lekkere, verse sushi van Mr. Sushi. Bezorging was goed en tijdig.

Jaden
1 August 2022

Lekkere sushi

Vromen
29 Juli 2022
Dalaina
25 Juli 2022

Er is nog nooit een dag geweest dat er “net aan genoeg” vlees of vis in zit. Het is altijd zo lekker en ik ben erg tevreden, maar dat ene garnaaltje dat erin zat was er erg karig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rasalam
21 Juli 2022

Goed en lekker vers

Linda Hof
20 Juli 2022

Bezorging iets te laat, kan gebeuren, sushi top!

Gila Junge
19 Juli 2022

Maaltijden kwamen rommelig aan, ipv bezorging om 18.20 kwam deze om 19.00 aan

O.M
17 Juli 2022
Thashia
17 Juli 2022
Rob Goudeketting
13 Juli 2022

Zoals altijd geweldige kwaliteit, jammer dat er maar een bakje wasabi en een bakje gember bij zat, verder niets dan lof voor deze Sushi meester !!

Edgar outland
11 Juli 2022

Hij was erg fijn zoals elke keer weer 😊 kortom alweer zeer tevreden

Tp
11 Juli 2022

De pokebowl was helemaal goed

Lm
10 Juli 2022

Bezorging was onwijs snel en het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vromen
9 Juli 2022

Kwaliteit tonijn was niet goed, bezorging wel op tijd

Sharon
7 Juli 2022

16.45u bestelling geplaatst, 18.40u bezorgd. Bijna 2 uur gewacht. Geen bericht van Mr.Sushi. Zelf gebeld, zeer onverschillig type aan de telefoon. Geen excurses, het is druk. Daar moest ik het mee doen. Toen ik zei dat 2 uur wachten onacceptabel is, helemaal zonder tegenbericht, kreeg ik een kortingscode voor volgende bestelling. Geen idee of er een ooit een volgende bestelling komt. Vervelende nasmaak aan hele verhaal overgehouden. Gemiste kans MrSushi! Had op een nettere manier opgelost kunnen worden!

yvonne sikkenk
6 Juli 2022

De bezorging was precies op tijd en de sushi zit in mooie opdien boxen. Zag er verzorgd uit en de spaak was perfect.

Gigi
4 Juli 2022

Normaliter tevreden. Ditmaal vond ik het een beetje tegenvallen. De rijst was taai en proefde oud. Ook mega zuinig met de gember en soja saus voor de grootte van de box.

Ilse
1 Juli 2022
Gilad
30 Juni 2022

The sushi was very tasty and the delivery arrived just in time

Mandy
30 Juni 2022

Eten echt bijna altijd tevreden, en blijf ook steeds weer bij jullie bestellen. Maar vaak weerhoud het me wel wegens de gigantisch lange bezorgtijd. Als ik last minute bedenk om niet te gaan koken is dat rond 6 uur. voordat het eten is er is het vaak minimaal half8, 8 uur. Ik weet dat jullie super sushi hebben dat het zo druk is, maar de bezorgtijd zou echt sneller heeeel fijn zijn

Anoniem
27 Juni 2022
Edwin
26 Juni 2022

Zoals altijd erg goed en netjes op tijd. Een van de weinige sushi tenten die een contante hoge kwaliteit leveren.

GĂŒlsen
25 Juni 2022

Was heel lekker. Het was warm. Bezorging was snel. Bezorger was heel vriendelijk.

Bab
24 Juni 2022

Freeroll is de actie. Toegevoegd in mijn winkelmand maar niet geleverd gekregen. De rest vd sushi was top.

Paul
20 Juni 2022

Als vanouds top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Faber
17 Juni 2022

Belde naar de vesting in Uithoorn moest via de site bestellen .ik woon in Uithoorn . Via de mail kwam ik er achter dat het eten uit Amstelveen kwam en dat ik 4 euro bezorgkosten moest betalen en 25 cent voor de transactie moet betalen. Ik vind dit raar volgende keer bel ik en haal het wel op bij de vestiging in Uithoorn.

M
16 Juni 2022

Heerlijk!

Jan Lans
12 Juni 2022

Heerlijk en keurig op tijd. Doen we gauw weer.

Linda Van Rooijen
11 Juni 2022

Altijd op tijd altijd vrolijk

Betty Berson
11 Juni 2022

Heerlijke sushi

Juliette
7 Juni 2022
Leonie
6 Juni 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, gaat echt nergens over en inmiddels volledig over m’n honger heen. Gelukkig is de kwaliteit van de sushi wel goed en hadden we geen warme dingen in onze bestelling.

Vromen
5 Juni 2022

Zoals altijd, gewoon goed

Ehrhardt
3 Juni 2022

Mooi op tijd geleverd. Heerlijk allemaal!

Kayla Gorany
29 Mai 2022

Was uitstekend eten & bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berry
29 Mai 2022
CW Satir
29 Mai 2022

zeer tevreden!

Peter van Dijk
28 Mai 2022
prima
23 Mai 2022
Anoniem
21 Mai 2022
Daniel Blocq
21 Mai 2022

Zeer magere vulling van de poke bowl. Veel rijst en komkommer, beetje avocado en zalm. Heb niet eerder zo weinig vulling gehad bij een poke bowl.

Vromen
20 Mai 2022
Tom Weijel
16 Mai 2022

Bezorging sneller dan verwacht

Silvy Heijmerink
15 Mai 2022
Sylvia
15 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
13 Mai 2022

Eten was erg lekker en de bezorging goed. Waren 5 ipv 6 loempia's geleverd

Johan V
11 Mai 2022

Zoals bijna altijd uitstekend!

Wolkers
9 Mai 2022

We hebben weer genoten van de diverse smaken

Amstelveen
8 Mai 2022
Vromen
8 Mai 2022

Sams as always!

Ymn
7 Mai 2022

Moet minimaal 1 uur op bezorging wachten.

juliette
6 Mai 2022

- de sushi viel helemaal uit elkaar - de sushi werd 30 minuten te laat bezorgd. normala gesproken heb ik altijd hele goede ervaringen met jullie alleen viel het vandaag erg tegen

Maurits
1 Mai 2022

Erg lekker.

Berkan
27 April 2022
John
26 April 2022

Amazing! Tim en zijn collega's waren geweldig. Ik had eerst een bestelling via Uber Eats geplaatst en aan de kant van Uber Eats ging alles mis. Uiteindelijk heb ik het restaurant gebeld en Tim gesproken. Hij heeft alles netjes opgelost en ik heb mijn oorspronkelijke bestelling via Uber Eats geannuleerd. De sushi was onwijs lekker. Alle 14 gasten waren zeer tevreden. De warme gerechten zoals spring rolls en kip yakatori waren ook heerlijk. Na de hele gedoe met Uber Eats was ik zeer tevreden met de professionaliteit van Tim en zijn collega's. Bedankt voor een gezellige avond.

Rijnsas
24 April 2022

Lekker vandaag, ook de frituur knapperig!

Mr. Food
21 April 2022

Ruim 70 minuten gewacht op een 'snelle' bezorging. Eenmaal geleverd was het erg lekker. De Chicken poke bowl, erg verassend! 👏 Erg fijn dat er via de website een mogelijkheid is om aan te gevengeen stokjes of soya saus te willen ontvangen. đŸŒ±đŸŒż