Beoordelingen van Mr. Sushi Amstelveen

Recente recensies

5.0
Christel
gisteren

Genoten van onwijs lekkere Sushi!!! In de app en via de mail word je op de hoogte houden van je bezorgtijd. Erg fijn!!!

Jeroen
3 juni 2023
Vromen
26 mei 2023
Sheila
25 mei 2023
Ingrid
23 mei 2023

Heerlijk! 1 klein minpuntje is dat de komkommer er in brokken van 1 cm2 in zat ipv kleine sliertjes.

Alex Ruiter
23 mei 2023

1) Minder saus op de sushi’s; en 2) De plastic verpakking zat vast gekleefd aan de saus en avocado sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
20 mei 2023

Op tijd klaar om op te halen en altijd goeie kwaliteit!

Sandra
18 mei 2023

Bezorger netjes op tijd, maar Pokebowl viel een beetje tegen, zat alleen komkommer en avocado in als groente. Wel lekker veel ebi en de smaak was op zich ook goed

Joop Dobrosch
15 mei 2023

De bestelling was weer uitstekend verzorgd en goede kwaliteit. De bezorging was ook weer op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederika de Vries
14 mei 2023

De Sushi was heerlijk en de bezorging stipt op tijd, maar net als de vorige keren had ik vermeld dat ik geen stokjes, wasabi en sojasaus hoefde ontvangen en toch zat dit alles er weer bij, ik heb inmiddels een la vol stokjes.

Van der Lee
13 mei 2023

Heerlijk eten en supervriendelijke bediening!

Puk
13 mei 2023
Koen
11 mei 2023

Lekkere sushi en altijd snel bezorgd!

Beets
9 mei 2023

Niets op aan te merken. Heerlijke Sushi.

Bas Brouns
8 mei 2023

Dit keer was de poke bowl erg grof gesneden, de zalm was niet in blokjes maar in repen gesneden. dat is niet echt een handige manier om het te eten in onze mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiene
27 april 2023
Astrid
26 april 2023

Heerlijke sushi en bezorging is altijd op afgesproken tijd!

Natasha
24 april 2023

Amazing food, very fresh and quick deliver.

W Brouwer
24 april 2023
Koen
23 april 2023

Altijd lekker, keurig verzorgd en op tijd bezorgd… goeie sushi 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
21 april 2023

Was weer erg lekker. Jammer dat er een pokebowl zalm in zat ipv de bestelde pokebowl crab

Miju
20 april 2023
W
18 april 2023

Prima, voldoende keus, heel lekker en niet te duur

O.M
16 april 2023

Blijft heerlijk en goeie kwaliteit. Bezorging is ook verbeterd qua tijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Dobrosch
10 april 2023

bestelling was uitstekend en bezorging op afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
9 april 2023

Bestelling werd meer dan een uur later bezorgd

Linda
5 april 2023

Jammer dat de avocado maki bruin verkleurd was aan de buitenkant alsof het lang van te voren gemaakt was. De rest was vers en erg smakelijk.

Koen
2 april 2023

Altijd goed, lekker en keurig bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riona
27 maart 2023

Excellent sushi! Excellent service / delivery. Thank you

Vromen
25 maart 2023

Bezorging 25 min te laat…. Eten was goed

Hanneke De Ruijter
25 maart 2023

Ik had de verkeerde bestelling gedaan nl gefrituurde sushi dat was niet de bedoeling helaas mijn fout dus hebben alleen de gewone sushi opgegeten die was prima.

R.C. van Dijk
19 maart 2023

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de bestelling. De sushi was heerlijk en de bestelling lag snel klaar. De toevoeging van een gratis roll vanaf 25 euro maakte mijn dag helemaal af. Het was het perfecte eten voor een goeie date!

Tamara Dekker
19 maart 2023
marion
16 maart 2023

Alles prima 1 puntje wel vorige keer de boontjes vergeten...moest ik.bij de volgende keer aangegeven......dus vandaag ook gedaan....wat denk je......weer geen boontjes... Er is altijd wel een product vergeten zo jammer en teleurstelling keer op keer terwijl de kwaliteit zo goed is!!! Ik snap het gewoon niet!

Joyce
14 maart 2023

Heerlijke sushi en op tijd klaar

Verkerk
14 maart 2023

Weer een keer bezorgen geprobeerd, t was weer prut, over een stukje van 15 minuten bijna 3 kwartier doen vind ik echt te gek… T is dat de sushi lekker is

Jeroen van der Eijk
12 maart 2023

Normaal heb ik altijd een kraakverse pokebowl van jullie maar die van vanvond leek niet vers helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushi lover
12 maart 2023

Heerlijke en zo vers. Trust me. De lekkerste

Monique
11 maart 2023
Mounia
11 maart 2023

De sushi was lekker alleen kwam die bijna 40 minuten nadat ik al een bevestiging had gekregen dat die onderweg was pas aan… heb in totaal meer dan ander half uur gewacht op 3 sushi rollen.

Marga Wolkers
10 maart 2023
June
10 maart 2023

Echt ontzettend tegen vallend deze keer. Zaten allemaal zilvere stukken op de tonijn in de pokebowl. Gebeld en een nieuwe gekregen en vervolgens weer het zelfde. Ook de bezorger was 40 min te laat. Echt zonde deze keer van het geld. Het was echt niet lekker.

Fal
5 maart 2023

Heerlijke sushi en super vers

Lies
3 maart 2023
Mateusz
1 maart 2023

So delicious! We recommend for everyone. Looks beautiful, taste even better! 😁🙃🌞

Elly te Pas
1 maart 2023

Geen stokjes aanwezig en en geen menukaart waar ik om heb gevraagd. Jammer dat daar niet beter op gelet is!!!!!!!

Hanneke
25 februari 2023

Goede kwaliteit en service

Vromen
25 februari 2023
Jeroen
23 februari 2023
Hans
21 februari 2023

Wat een top sushi

Astrid
19 februari 2023

Heerlijke sushi en op precies tijd bezorgd! Echt een aanrader, wij bestellen alleen nog hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N barzily van houten
19 februari 2023

Ijskoude sushi slecht eten. Heb gelijk gebeld maar kreeg geen geld terug , ook werd er niet geopperd om het eten opnieuw te sturen. Er werd gezegd dat ik een korting kon krijgen op volgende bestelling. Nou hier wordt helemaal niets meer besteld. Slechte sushi en nog slechtere service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos Sneek/Ellen Klatt
16 februari 2023

Was prima allemaal, geen klachten

Dewika
14 februari 2023
S.Giele
13 februari 2023

Wij halen altijd hier onze sushi! En genieten er elke keer weer ontzettend van. Top kwaliteit en hele vriendelijke medewerkers!

Edgar Outland
11 februari 2023

Helemaal super de luxe kost misschien wat maar dan heb je ook wat werd in een pracht schaal bezorgd vriendelijke bezorger Perfect

Sara
9 februari 2023

So yummy - every time!!

Dion
8 februari 2023

3de bestelling in de afgelopen weken en het vis op de sushi wordt steeds minder. Geen aanrader om dure boxen hier te bestellen.

john
8 februari 2023

zoals gebruikelijk heerlijke sushi.

Sarah
8 februari 2023

Binnen 10 minuten stond het klaar, last minut. En heerlijke sushi!!!

AS
3 februari 2023

Al jaren vaste klant en nog nooit teleurgesteld. Bezorging altijd keurig op tijd en de kwaliteit van de sushi, heerlijk en altijd vers. Ik ben er dol op! Wij zijn zeer tevreden over Mr.Sushi.

Vromen
29 januari 2023
Jaap
29 januari 2023

De bestelling werd pas na 1u45min geleverd! 45 min NA het beloofde levertijdstip. Eten was bijzonder matig - rijst van sushi & poke bowl was één grote kauwgombal en de crispy sushi droop van het vet…

Joop Dobrosch
23 januari 2023

Alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiene
21 januari 2023
Elin
21 januari 2023
Mylene Koomen
21 januari 2023

Uitstekende kwaliteit sushi, zeer vers, zag er aantrekkelijk uit🤩

Smeets
17 januari 2023

De bestelling is beter dan 2 en 9 januari en die van de 2 Jan was ronduit slecht. Ik hoop de volgende keer. Weer jullie oude en normale kwaliteit te mogen zien en proeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AMC Personeel
14 januari 2023

Super lekkere pokebowl opgehaald.

Pablo
14 januari 2023

Mr Sushi is amstelveen stelt nooit teleur, personeel is ook geweldig . Kortom ik ben blij met ze

Maxime
14 januari 2023

Ik had al in de ochtend deze bestelling geplaatst en alsnog kwam het bijna 40 min te laat aan, dat vind ik wel jammer

Emilie van Bekhoven
13 januari 2023

Goed

Bruntink
10 januari 2023

Heeeeeerlijk!!!!

Romi
9 januari 2023

Super sushi!

Kuiper
8 januari 2023

Lekker maar het is altijd te laat, zelfs als ik ruim van te voren bestel en aangeef het niet later dan de aangeven tijd te brengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexa marie Lucas
8 januari 2023

Heerlijk sushi!!!!

Anoniem
8 januari 2023
Astrid
7 januari 2023

Lekkere verse sushi, op de tijd bezorgd die ik gevraagd had. We hadden met 4 personen de Amstelveense Studentenbox aangevuld met 1 freeroll. Was echt weer heerlijk!

Hans de Wijs
7 januari 2023

Prima sushi’s

yuri
7 januari 2023

Compliment over de extra Roll als actie

Mandy
6 januari 2023

Heerlijk gegeten samen met collega's. Mr.Sushi stelt nooit teleur!

Madina
6 januari 2023
Anja
3 januari 2023

Service wat zeer goed en de sushi heerlijk!

Cara
3 januari 2023
Natascia
2 januari 2023

Really large portions and very fresh sushi! Amazing food !!! It will not be the last time we order from Mr.Sushi that’s for sure.

Cor Vennik
2 januari 2023

Doe om 15.10 uur de bestelling plus betaling met een leveringstijd van 18.00 uur. Krijg de bevestiging van levering om 18.00 uur en om 17.55 uur krijg ik een email met de bezorger is onderweg. Om 18.30 uur en om 19.00 uur heb ik telefonisch contact gehad waar de bestelling bleef. Was onderweg?? Uiteindelijk kwam de levering om 19.15 uur. Wij moesten om 19.45 uur de deur uit dus waren hier niet blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wagenaar
1 januari 2022

Echt supergoeie sushi, top.....

Helga
31 december 2022

Helaas 5 kwartier te laat en te weinig stokjes om nee te eten. Kwaliteit was heerlijk.

CAM
27 december 2022
Wilma Dekker
27 december 2022

Amsterdam

Vromen
24 december 2022
Vennik
22 december 2022
CAM van der Lee
19 december 2022

Bezorging precies op tijd. Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tetiana
18 december 2022
Marieke
16 december 2022

18.30 besteld, verwachte bezorgtijd 19.30 Na bestelling kreeg ik direct bericht dat dit 20.00 werd. Balen 20.25 gebeld: bestelling was al klaar, maar ze hadden geen bezorger. Het was glad en er waren zieken, dus het duurde langer. 20.39 bericht: uw bestelling is onderweg Tijdens telefonisch contact werd mij verteld dat het 7 min rijden was, maar vervolgens heb ik nog langer dan een halfuur moeten wachten. Ik vind meer dan 2,5u wachten op het eten zonder pro-actief contact, excuses of anderszins echt niet ok. Ben ik ook niet van Mr. Sushi gewend. Al is de bezorgtijd altijd zeer lang, dit spant de kroon. Kwaliteit was weer (zoals gebruikelijk) uitmuntend.

sas
14 december 2022
Anoniem
11 december 2022

Er zit nauwelijks zalm in de sushi…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Bianca van Haaren
11 december 2022
Sandra Goedhart
11 december 2022

Eten is echt heel erg lekker !!

Vromen
9 december 2022
Roberto
8 december 2022

Kwaliteit en smaak goed. Ik had alleen na de bestelling meteen gebeld voor een wijziging. Er moest wat van de bestelling af. Dit is genoteerd en de gewijzigde bestelling hebben we ontvangen. Ik heb mijn afhaalbestelling door iemand laten ophalen en toen het eten bij mij aankwam zag en begreep ik dat de prijs niet aan de wijziging is aangepast. We hebben dus voor meer betaald dan dat we gekregen hebben. Zo staat het ook op de bon. Met stift de bestelling aangepast, maar niet de prijs.

Sylvia
4 december 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kyra
28 november 2022

geweldig weer en eerder gekregen dan verwacht. er zat zelfs een verrassing bij. bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian Voorpostel
28 november 2022

Garnalenkroketten waren koud en zwart gebakken. Na een telefoontje wel opgelost, maar zou niet nodig zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebel
27 november 2022

We hadden extra gember gevraagd maar dat zat er niet bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke van de Loo
27 november 2022

Was iets fout gegaan, waardoor bestelling niet goed doorgekomen was. Ze belden om dit te melden en losten het netjes op. Daardoor lang moeten wachten, maar verder kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

Marga Wolkers
27 november 2022
Erik
20 november 2022

Mooi op tijd bezorgd, prima kwaliteit en smakelijke sushi. We hadden de Sushi Sensation Box👍

Viri
19 november 2022

Beste sushi om te bestellen. Heb meerdere restaurants geprobeerd maar niks komt in de buurt! Bezorging wordt ook steeds sneller en sneller. Altijd 5 sterren 🥰

Vromen
19 november 2022
Peter
19 november 2022

Heerlijk gegeten. Was helemaal super

mikael
18 november 2022
Ingeborg
18 november 2022

Sushi was heerlijk. Bezorging echter een uur na afgesproken tijdstip en geen maki avocado erbij. Na bellen werden excuses aangeboden en korting op de volgende bestelling.

Dennis
16 november 2022

Normaal altijd erg tevreden. Bezorging was precies op tijd. Sushi waren lekker maar, de zalm smaakte niet vers. Heel jammer

Sandra
15 november 2022

Lekker maar alles was koud

Arthur
13 november 2022

Lekker Sushi, veel en veel te lange wachttijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
11 november 2022

Perfect en precies op tijd

A.M. Wolkers-Koppe
11 november 2022

Alles was oké en lekker

Kelly
10 november 2022

Helaas was de helft van mijn bestelling vergeten, ik had gebeld en de rest werd gebracht maar dit duurde erg lang en was ook helemaal niet meer vers en ijskoud (kwam namenlijk uit de frituut) dus dat was wel een beetje jammer

Brigitte van Manen
4 november 2022

Heerlijke sushi, ietsje later dan gepland maar ja het is vrijdagavond

Liesbeth
4 november 2022

De bezorger schrok van de hond; sorry!

Vromen
3 november 2022
Marion
2 november 2022

Top weer!!!✨️✨️✨️✨️✨️

Andrea
30 oktober 2022
Brigitte
29 oktober 2022

Lekkere sushi, op de aangegeven tijd bezorgd

Vromen
29 oktober 2022
Vromen
27 oktober 2022
A.E.Hogenhout
24 oktober 2022

Ik ben teleurgesteld dat als je een bestelling plaatst om 15uur 30 en vraagt om 18.30 uur te bezorgen het een uur later wordt en dat ik 4 maal per telefoon probeer te bellen jullie niet berijdbaar zijn. Maar het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
23 oktober 2022

Super lekker

Sylvia
23 oktober 2022

Hele goeie service!! En vriendelijk personeel!

Tom
22 oktober 2022

Heerlijke, verse sushi!

Astrid
21 oktober 2022

Door een storing in hun systeem onze bestelling later gekregen dan verwacht, maar daarna alsnog genoten van heerlijk verse sushi met alles erop en eraan!

Hans
19 oktober 2022

Prima sushi, maar bij het bestellen werd gemeld dat de kortingscode niet geldig is. Echter, in de box zat een voucher met de mededeling dat je gebruik kunt maken van de kortingscode. Dat is natuurlijk heel vreemd en klopt niet.

Annick
19 oktober 2022

perfect op tijd & goede sushi

Romi
17 oktober 2022

Top kwaliteit en snel klaar!

Matthijs van Middelkoop
10 oktober 2022
Astrid
9 oktober 2022

Half uurtje later bezorgd dan in de eerste mail aangegeven, maar dan heb je ook wat. Heerlijk, lekker verse sushi gegeten. We hadden de studentbox en vonden het allevier verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aart
8 oktober 2022

Eten is altijd lekker, jammer dat ze dit keer bij de bezorging de stokjes, sojasaus, gember en wasabi vergeten hadden.

Frederika de Vries
6 oktober 2022

Helaas was alles nogal door elkaar geschud, het leek wel of het gevallen was, de smaak was goed maar het zag er niet uit, helaas!

Mea van Tilburg
6 oktober 2022

Bestelling kwam op tijd. Netjes verzorgd in ronde schaal. We hebben gesmuld.

Joyce
2 oktober 2022

Op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Felipe Nunes Vieira
1 oktober 2022
Mikal Kuiper
29 september 2022

Ik vond het jammer dat mijn opmerkingen na een telefonische bevestiging vanuit mr. Sushi niet werd doorgevoerd. Het viel daarom vanavond erg tegen! Jammer.

Maria
29 september 2022
Bibi
28 september 2022

Om 14:11 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. 14:30 had ik als bezorgtijd aangegeven. Om 15:20 was de bezorger er pas. Eindstand: eters waren al weg en de sushi was letterlijk verlept

Ann
23 september 2022

Sushi waren weer top net zoals het personeel 🥳

Khan
18 september 2022
M. Benz
18 september 2022

Lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irena Dias
16 september 2022
Helga
10 september 2022

Heb nu al diverse keren gehad dat de gevraagde tijd niet bezorgd werd maar veel later. Dit is vervelend

Mariette
10 september 2022
Arnoud Bloemendaal
9 september 2022

De bestelling was 45 minuten later dan aangegeven en geen mogelijkheid om te bellen.

Nathalia
7 september 2022
Hans
7 september 2022

Was weer erg lekker! 👍

M van Dijk
3 september 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd! 😁

fallon
2 september 2022

Heerlijk gegeten

Lars
1 september 2022

Toppertjes. Belde ze op. Had haast. Binnen 5 minuten kon ik me pokebowl afhalen die goed gevuld was.

Ton
1 september 2022

Mail ontvangen dat bezorger onderweg was. Wij wonen letterlijk op 1 minuut afstand van Mr. Sushi. Duurde vervolgens 35 minuten voordat onze bestelling werd bezorgd. Jammer omdat er warme gerechten in de bestelling zaten, die waren inmiddels letterlijk koud. Geprobeerd te bellen, maar de vestiging was niet bereikbaar. Zonde.

Sylvia
31 augustus 2022
Edgar outland
29 augustus 2022

Niet goedkoop maar wel Altijd lekker en op Tijd toppers in my Book 😊👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vromen
28 augustus 2022
CAM
26 augustus 2022

Was weer heerlijk!

Smit
25 augustus 2022

De zalm was niet rauw meer omdat de rijst te warm was en de mayonaise vindt ik niet nodig. Verder alles perfect! Super lekker, en super snel bezorgd

Crasborn
25 augustus 2022

goed

Han
23 augustus 2022
Sylvia kruk
21 augustus 2022
Tamara
17 augustus 2022

Niet gewend, normaal altijd heel goed maar nu leek sushi niet vers helaas

Hans
17 augustus 2022

Top

Esther Veenboer
15 augustus 2022

Precies op tijd bezorgd! Heerlijke sushi

Cynth
13 augustus 2022

Heerlijk

Kim Zevenhoven
12 augustus 2022

Vrij kleine pokebowl en de bezorger was helaas te laat.

CK
2 augustus 2022

Erg lekkere, verse sushi van Mr. Sushi. Bezorging was goed en tijdig.

Jaden
1 augustus 2022

Lekkere sushi

Vromen
29 juli 2022
Dalaina
25 juli 2022

Er is nog nooit een dag geweest dat er “net aan genoeg” vlees of vis in zit. Het is altijd zo lekker en ik ben erg tevreden, maar dat ene garnaaltje dat erin zat was er erg karig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rasalam
21 juli 2022

Goed en lekker vers

Linda Hof
20 juli 2022

Bezorging iets te laat, kan gebeuren, sushi top!

Gila Junge
19 juli 2022

Maaltijden kwamen rommelig aan, ipv bezorging om 18.20 kwam deze om 19.00 aan

O.M
17 juli 2022
Thashia
17 juli 2022
Rob Goudeketting
13 juli 2022

Zoals altijd geweldige kwaliteit, jammer dat er maar een bakje wasabi en een bakje gember bij zat, verder niets dan lof voor deze Sushi meester !!

Edgar outland
11 juli 2022

Hij was erg fijn zoals elke keer weer 😊 kortom alweer zeer tevreden

Tp
11 juli 2022

De pokebowl was helemaal goed

Lm
10 juli 2022

Bezorging was onwijs snel en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vromen
9 juli 2022

Kwaliteit tonijn was niet goed, bezorging wel op tijd

Sharon
7 juli 2022

16.45u bestelling geplaatst, 18.40u bezorgd. Bijna 2 uur gewacht. Geen bericht van Mr.Sushi. Zelf gebeld, zeer onverschillig type aan de telefoon. Geen excurses, het is druk. Daar moest ik het mee doen. Toen ik zei dat 2 uur wachten onacceptabel is, helemaal zonder tegenbericht, kreeg ik een kortingscode voor volgende bestelling. Geen idee of er een ooit een volgende bestelling komt. Vervelende nasmaak aan hele verhaal overgehouden. Gemiste kans MrSushi! Had op een nettere manier opgelost kunnen worden!

yvonne sikkenk
6 juli 2022

De bezorging was precies op tijd en de sushi zit in mooie opdien boxen. Zag er verzorgd uit en de spaak was perfect.

Gigi
4 juli 2022

Normaliter tevreden. Ditmaal vond ik het een beetje tegenvallen. De rijst was taai en proefde oud. Ook mega zuinig met de gember en soja saus voor de grootte van de box.

Ilse
1 juli 2022
Gilad
30 juni 2022

The sushi was very tasty and the delivery arrived just in time

Mandy
30 juni 2022

Eten echt bijna altijd tevreden, en blijf ook steeds weer bij jullie bestellen. Maar vaak weerhoud het me wel wegens de gigantisch lange bezorgtijd. Als ik last minute bedenk om niet te gaan koken is dat rond 6 uur. voordat het eten is er is het vaak minimaal half8, 8 uur. Ik weet dat jullie super sushi hebben dat het zo druk is, maar de bezorgtijd zou echt sneller heeeel fijn zijn

Anoniem
27 juni 2022
Edwin
26 juni 2022

Zoals altijd erg goed en netjes op tijd. Een van de weinige sushi tenten die een contante hoge kwaliteit leveren.

Gülsen
25 juni 2022

Was heel lekker. Het was warm. Bezorging was snel. Bezorger was heel vriendelijk.

Bab
24 juni 2022

Freeroll is de actie. Toegevoegd in mijn winkelmand maar niet geleverd gekregen. De rest vd sushi was top.

Paul
20 juni 2022

Als vanouds top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Faber
17 juni 2022

Belde naar de vesting in Uithoorn moest via de site bestellen .ik woon in Uithoorn . Via de mail kwam ik er achter dat het eten uit Amstelveen kwam en dat ik 4 euro bezorgkosten moest betalen en 25 cent voor de transactie moet betalen. Ik vind dit raar volgende keer bel ik en haal het wel op bij de vestiging in Uithoorn.

M
16 juni 2022

Heerlijk!

Jan Lans
12 juni 2022

Heerlijk en keurig op tijd. Doen we gauw weer.

Linda Van Rooijen
11 juni 2022

Altijd op tijd altijd vrolijk

Betty Berson
11 juni 2022

Heerlijke sushi

Juliette
7 juni 2022
Leonie
6 juni 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, gaat echt nergens over en inmiddels volledig over m’n honger heen. Gelukkig is de kwaliteit van de sushi wel goed en hadden we geen warme dingen in onze bestelling.

Vromen
5 juni 2022

Zoals altijd, gewoon goed

Ehrhardt
3 juni 2022

Mooi op tijd geleverd. Heerlijk allemaal!

Kayla Gorany
29 mei 2022

Was uitstekend eten & bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry
29 mei 2022
CW Satir
29 mei 2022

zeer tevreden!

Peter van Dijk
28 mei 2022
prima
23 mei 2022
Anoniem
21 mei 2022
Daniel Blocq
21 mei 2022

Zeer magere vulling van de poke bowl. Veel rijst en komkommer, beetje avocado en zalm. Heb niet eerder zo weinig vulling gehad bij een poke bowl.

Vromen
20 mei 2022
Tom Weijel
16 mei 2022

Bezorging sneller dan verwacht

Silvy Heijmerink
15 mei 2022
Sylvia
15 mei 2022

Heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 mei 2022

Eten was erg lekker en de bezorging goed. Waren 5 ipv 6 loempia's geleverd

Johan V
11 mei 2022

Zoals bijna altijd uitstekend!

Wolkers
9 mei 2022

We hebben weer genoten van de diverse smaken

Amstelveen
8 mei 2022
Vromen
8 mei 2022

Sams as always!

Ymn
7 mei 2022

Moet minimaal 1 uur op bezorging wachten.

juliette
6 mei 2022

- de sushi viel helemaal uit elkaar - de sushi werd 30 minuten te laat bezorgd. normala gesproken heb ik altijd hele goede ervaringen met jullie alleen viel het vandaag erg tegen

Maurits
1 mei 2022

Erg lekker.

Berkan
27 april 2022
John
26 april 2022

Amazing! Tim en zijn collega's waren geweldig. Ik had eerst een bestelling via Uber Eats geplaatst en aan de kant van Uber Eats ging alles mis. Uiteindelijk heb ik het restaurant gebeld en Tim gesproken. Hij heeft alles netjes opgelost en ik heb mijn oorspronkelijke bestelling via Uber Eats geannuleerd. De sushi was onwijs lekker. Alle 14 gasten waren zeer tevreden. De warme gerechten zoals spring rolls en kip yakatori waren ook heerlijk. Na de hele gedoe met Uber Eats was ik zeer tevreden met de professionaliteit van Tim en zijn collega's. Bedankt voor een gezellige avond.

Rijnsas
24 april 2022

Lekker vandaag, ook de frituur knapperig!

Mr. Food
21 april 2022

Ruim 70 minuten gewacht op een 'snelle' bezorging. Eenmaal geleverd was het erg lekker. De Chicken poke bowl, erg verassend! 👏 Erg fijn dat er via de website een mogelijkheid is om aan te gevengeen stokjes of soya saus te willen ontvangen. 🌱🌿

Debby
19 april 2022
Vromen
16 april 2022
bon
16 april 2022

bezorgen kon het vanwege een wegafsluiting niet vinden maar belde netjes op!

Familie Godani
13 april 2022

Er miste een sake sushi.

Sophia
9 april 2022

Weer heerlijk gegeten! Vergeten om de Free roll code te gebruiken. Komt de volgende keer. Was wel weer wat te laat maar dat kan goed met de drukte op zaterdag bij z’n grote bestelling.

AM
9 april 2022

Goede kwaliteit producten, knapperige Gyoza, the sushi lekker op tempertuur, duidelijk vers gemaakt, niet de hele dag in de koelkast gestaan. Bezorging duurde wat langer, 75 minuten op een vrijdag avond.

X
7 april 2022
mandy
7 april 2022

De sushi was echt TOP!! Heerlijk gegeten en ook nog eens snel bezorgd. 20min eerder dan aangegeven.

Anne
4 april 2022

Altijd lekker en vriendelijk

Annelies
4 april 2022

Altijd top

Annelies
4 april 2022

Altijd heerlijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom het altijd halen en staat keurig klaar.

Anoniem
4 april 2022
Sophia
3 april 2022

Lekker gegeten. Goede kwaliteit. Bezorging was een half uur later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
2 april 2022
Sylvia
2 april 2022

Prima, zoals altijd

Vromen
2 april 2022

Jammer dat de bestelling later klaar was dan gepland, terwijl ik ook nog gebeld had....Niet klantvriendelijk

Carolien lamberts
1 april 2022

Heerlijke verse Sushi. Top

Eva
29 maart 2022

De beste sushi, snel geleverd en altijd vers

Julie
28 maart 2022

De sushi was heerlijk maar helaas hebben wij 2 en een half uur moeten wachten. Om 19.30 besteld en we konden pas om 22.00 eten. Om 21.00 gebeld toen zou het eraan komen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudio
28 maart 2022
Rose
28 maart 2022

Duurde erg lang en was geen contact te krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
26 maart 2022

Zoals altijd heerlijk vers eten. Dit is mijn favoriete plek om sushi of een pokebowl te bestellen. Ook altijd goede service. Ik hoef nooit lang te wachten en de klantvriendelijk is top. Het enige kleine dingetje was dat er geen soja saus en gember bij zat. Dit is gewoonlijk nooit het geval. Dit was pas de eerste keer in de vele bestellingen die ik heb gedaan. Kan gebeuren natuurlijk :) Daarnaast was het eten nog steeds top dus totaal geen probleem. Jammer dat de vestiging in mijn woonplaats weg is en ik het niet meer kan laten bezorgen. Maar voor deze top sushi heb ik het zonder twijfel over om het op te halen!

Anoniem
26 maart 2022

Kwaliteit van de sushi was matig, niet voor herhaling vatbaar voor ons

Bob Nolen
23 maart 2022

Het eten is altijd goed, maar ik doe een bestelling op 'zo snel mogeljjk', omdat de eerstvolgende tijd dat bezorgd kan worden '19.30' is, dus liever eerder. Vervolgens bel ik om 20.10 uur dat ik het gek vind dat we zo snel mogelijk bestellen en het nog niet ontvangen hebben (20.10 uur dus), krijg ik een beidehante neus aan de lijn dat het niet aan hen ligt maar aan thuisbezorgd. Jullie maken de sushi neem ik aan? Niet thuisbezorgd? Ik heb nog nooit eerder een klacht ingediend bij jullie, het is voornamelijk goed, maar deze keer ben ik zeer ontevreden over de service over de telefoon en de bezorgingssnelheid. Mijn naam is Bob Nolen Parlevinker 32 0634572279

Hayssa
22 maart 2022
Vromen
18 maart 2022
Frederika de Vries
18 maart 2022

Ik had aangegeven dat ik geen stokjes en geen wasabi hoefde en die zaten er toch bij, dan heeft het geen zin om dat te vragen

Dennis
16 maart 2022

Lekkere verse sushi, kip was warm net als de garnalen. De sashimi mag dunner gesneden worden. Bezorging was mooi op tijd.

Anne
16 maart 2022
Desiree
15 maart 2022

Heel lang niet besteld hier, vond de kwaliteit achteruit gegaan. Vandaag weer geprobeerd en het was heel lekker. We komen weer vaker.

Annelies
15 maart 2022
Lisette
15 maart 2022

Alleen er dat ik een Californië roll kreeg ipv een zalm roll

Niels
13 maart 2022
C
13 maart 2022
Bart Weustink
12 maart 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op de besteling.......

Vromen
12 maart 2022

Hele asociale bezorger, bovendien erg laat. 1,5 uur na bestelling.

Heleen Engelhardt
12 maart 2022
monica
8 maart 2022

Ik had de spicy salmon poke bowl besteld maar in plaats van zalm heb ik tonijn gekregen, in principe niet heel erg want het was alsnog lekker.

Anoniem
5 maart 2022
Ahuis
4 maart 2022

Vanavond heerlijke sushi’s gegeten voor herhaling vatbaar👌

Carolien lamberts
2 maart 2022

De lekkerste sushi

Pia
28 februari 2022

Lekkere sushi, af en toe een leuke aanbieding, aardig personeel, goede en snelle service. Ik bestel er vaak en ben altijd erg tevreden.

Stephan
27 februari 2022

Altijd wisselend, deze keer top, vorige keer flop. Blijf terugkomen vanwege de goede prijs

Mar
26 februari 2022

Top

Roy
25 februari 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. Bezorging ook op tijd. Wel voor de zoveelste keer dat we een deel van de bestelling missen. Let daar even op!

Danielle
24 februari 2022

Heerlijke verse sushi.

Marga Wolkers
24 februari 2022
Nour Elmetwally
24 februari 2022

NVT

Samantha
23 februari 2022

Was super!

Irene van Zwieten
23 februari 2022

Het was weer heerlijk!!

Demi
23 februari 2022

Sashimi was veels te dik, daardoor echt niet lekker! Bezorging was 20 min te vroeg heel irritant, 2e keer namelijk dat dit gebeurd. Ging me verassing.

Heleen
21 februari 2022

Top!

Annie
21 februari 2022

Helaas was de rijst zo droog dat de sushi uitelkaar viel....de smaak was redelijk maar we vonden het erg jammer. We hebben dit telefonisch ook laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica Kluitenberg
21 februari 2022

Het was weer heerlijk, en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
20 februari 2022

Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bente
19 februari 2022

Bestelling was wat later, maar begrijpelijk door de storm

K Schardijn
18 februari 2022

Sushis zijn heerlijk vers en het smaak lekker

Henk
16 februari 2022

5 uur besteld 6 uur geleverd