Avaliações de Mr. Sushi Amstelveen

Avaliações recentes

5.0
kyra
Hoje

geweldig weer en eerder gekregen dan verwacht. er zat zelfs een verrassing bij. bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian Voorpostel
Hoje

Garnalenkroketten waren koud en zwart gebakken. Na een telefoontje wel opgelost, maar zou niet nodig zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rebel
Ontem

We hadden extra gember gevraagd maar dat zat er niet bij!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke van de Loo
Ontem

Was iets fout gegaan, waardoor bestelling niet goed doorgekomen was. Ze belden om dit te melden en losten het netjes op. Daardoor lang moeten wachten, maar verder kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding uitstekend.

Marga Wolkers
Ontem
Erik
20 novembro 2022

Mooi op tijd bezorgd, prima kwaliteit en smakelijke sushi. We hadden de Sushi Sensation Box👍

Viri
19 novembro 2022

Beste sushi om te bestellen. Heb meerdere restaurants geprobeerd maar niks komt in de buurt! Bezorging wordt ook steeds sneller en sneller. Altijd 5 sterren 🥰

Vromen
19 novembro 2022
Peter
19 novembro 2022

Heerlijk gegeten. Was helemaal super

mikael
18 novembro 2022
Ingeborg
18 novembro 2022

Sushi was heerlijk. Bezorging echter een uur na afgesproken tijdstip en geen maki avocado erbij. Na bellen werden excuses aangeboden en korting op de volgende bestelling.

Dennis
16 novembro 2022

Normaal altijd erg tevreden. Bezorging was precies op tijd. Sushi waren lekker maar, de zalm smaakte niet vers. Heel jammer

Sandra
15 novembro 2022

Lekker maar alles was koud

Arthur
13 novembro 2022

Lekker Sushi, veel en veel te lange wachttijden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martin
11 novembro 2022

Perfect en precies op tijd

A.M. Wolkers-Koppe
11 novembro 2022

Alles was oké en lekker

Kelly
10 novembro 2022

Helaas was de helft van mijn bestelling vergeten, ik had gebeld en de rest werd gebracht maar dit duurde erg lang en was ook helemaal niet meer vers en ijskoud (kwam namenlijk uit de frituut) dus dat was wel een beetje jammer

Brigitte van Manen
4 novembro 2022

Heerlijke sushi, ietsje later dan gepland maar ja het is vrijdagavond

Liesbeth
4 novembro 2022

De bezorger schrok van de hond; sorry!

Vromen
3 novembro 2022
Marion
2 novembro 2022

Top weer!!!✨️✨️✨️✨️✨️

Andrea
30 outubro 2022
Brigitte
29 outubro 2022

Lekkere sushi, op de aangegeven tijd bezorgd

Vromen
29 outubro 2022
Vromen
27 outubro 2022
A.E.Hogenhout
24 outubro 2022

Ik ben teleurgesteld dat als je een bestelling plaatst om 15uur 30 en vraagt om 18.30 uur te bezorgen het een uur later wordt en dat ik 4 maal per telefoon probeer te bellen jullie niet berijdbaar zijn. Maar het eten was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maria
23 outubro 2022

Super lekker

Sylvia
23 outubro 2022

Hele goeie service!! En vriendelijk personeel!

Tom
22 outubro 2022

Heerlijke, verse sushi!

Astrid
21 outubro 2022

Door een storing in hun systeem onze bestelling later gekregen dan verwacht, maar daarna alsnog genoten van heerlijk verse sushi met alles erop en eraan!

Hans
19 outubro 2022

Prima sushi, maar bij het bestellen werd gemeld dat de kortingscode niet geldig is. Echter, in de box zat een voucher met de mededeling dat je gebruik kunt maken van de kortingscode. Dat is natuurlijk heel vreemd en klopt niet.

Annick
19 outubro 2022

perfect op tijd & goede sushi

Romi
17 outubro 2022

Top kwaliteit en snel klaar!

Matthijs van Middelkoop
10 outubro 2022
Astrid
9 outubro 2022

Half uurtje later bezorgd dan in de eerste mail aangegeven, maar dan heb je ook wat. Heerlijk, lekker verse sushi gegeten. We hadden de studentbox en vonden het allevier verrukkelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aart
8 outubro 2022

Eten is altijd lekker, jammer dat ze dit keer bij de bezorging de stokjes, sojasaus, gember en wasabi vergeten hadden.

Frederika de Vries
6 outubro 2022

Helaas was alles nogal door elkaar geschud, het leek wel of het gevallen was, de smaak was goed maar het zag er niet uit, helaas!

Mea van Tilburg
6 outubro 2022

Bestelling kwam op tijd. Netjes verzorgd in ronde schaal. We hebben gesmuld.

Joyce
2 outubro 2022

Op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Felipe Nunes Vieira
1 outubro 2022
Mikal Kuiper
29 setembro 2022

Ik vond het jammer dat mijn opmerkingen na een telefonische bevestiging vanuit mr. Sushi niet werd doorgevoerd. Het viel daarom vanavond erg tegen! Jammer.

Maria
29 setembro 2022
Bibi
28 setembro 2022

Om 14:11 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. 14:30 had ik als bezorgtijd aangegeven. Om 15:20 was de bezorger er pas. Eindstand: eters waren al weg en de sushi was letterlijk verlept

Ann
23 setembro 2022

Sushi waren weer top net zoals het personeel 🥳

Khan
18 setembro 2022
M. Benz
18 setembro 2022

Lange wachttijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irena Dias
16 setembro 2022
Helga
10 setembro 2022

Heb nu al diverse keren gehad dat de gevraagde tijd niet bezorgd werd maar veel later. Dit is vervelend

Mariette
10 setembro 2022
Arnoud Bloemendaal
9 setembro 2022

De bestelling was 45 minuten later dan aangegeven en geen mogelijkheid om te bellen.

Nathalia
7 setembro 2022
Hans
7 setembro 2022

Was weer erg lekker! 👍

M van Dijk
3 setembro 2022

Altijd lekker en op tijd geleverd! 😁

fallon
2 setembro 2022

Heerlijk gegeten

Lars
1 setembro 2022

Toppertjes. Belde ze op. Had haast. Binnen 5 minuten kon ik me pokebowl afhalen die goed gevuld was.

Ton
1 setembro 2022

Mail ontvangen dat bezorger onderweg was. Wij wonen letterlijk op 1 minuut afstand van Mr. Sushi. Duurde vervolgens 35 minuten voordat onze bestelling werd bezorgd. Jammer omdat er warme gerechten in de bestelling zaten, die waren inmiddels letterlijk koud. Geprobeerd te bellen, maar de vestiging was niet bereikbaar. Zonde.

Sylvia
31 agosto 2022
Edgar outland
29 agosto 2022

Niet goedkoop maar wel Altijd lekker en op Tijd toppers in my Book 😊👌🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vromen
28 agosto 2022
CAM
26 agosto 2022

Was weer heerlijk!

Smit
25 agosto 2022

De zalm was niet rauw meer omdat de rijst te warm was en de mayonaise vindt ik niet nodig. Verder alles perfect! Super lekker, en super snel bezorgd

Crasborn
25 agosto 2022

goed

Han
23 agosto 2022
Sylvia kruk
21 agosto 2022
Tamara
17 agosto 2022

Niet gewend, normaal altijd heel goed maar nu leek sushi niet vers helaas

Hans
17 agosto 2022

Top

Esther Veenboer
15 agosto 2022

Precies op tijd bezorgd! Heerlijke sushi

Cynth
13 agosto 2022

Heerlijk

Kim Zevenhoven
12 agosto 2022

Vrij kleine pokebowl en de bezorger was helaas te laat.

CK
2 agosto 2022

Erg lekkere, verse sushi van Mr. Sushi. Bezorging was goed en tijdig.

Jaden
1 agosto 2022

Lekkere sushi

Vromen
29 julho 2022
Dalaina
25 julho 2022

Er is nog nooit een dag geweest dat er “net aan genoeg” vlees of vis in zit. Het is altijd zo lekker en ik ben erg tevreden, maar dat ene garnaaltje dat erin zat was er erg karig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rasalam
21 julho 2022

Goed en lekker vers

Linda Hof
20 julho 2022

Bezorging iets te laat, kan gebeuren, sushi top!

Gila Junge
19 julho 2022

Maaltijden kwamen rommelig aan, ipv bezorging om 18.20 kwam deze om 19.00 aan

O.M
17 julho 2022
Thashia
17 julho 2022
Rob Goudeketting
13 julho 2022

Zoals altijd geweldige kwaliteit, jammer dat er maar een bakje wasabi en een bakje gember bij zat, verder niets dan lof voor deze Sushi meester !!

Edgar outland
11 julho 2022

Hij was erg fijn zoals elke keer weer 😊 kortom alweer zeer tevreden

Tp
11 julho 2022

De pokebowl was helemaal goed

Lm
10 julho 2022

Bezorging was onwijs snel en het eten was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vromen
9 julho 2022

Kwaliteit tonijn was niet goed, bezorging wel op tijd

Sharon
7 julho 2022

16.45u bestelling geplaatst, 18.40u bezorgd. Bijna 2 uur gewacht. Geen bericht van Mr.Sushi. Zelf gebeld, zeer onverschillig type aan de telefoon. Geen excurses, het is druk. Daar moest ik het mee doen. Toen ik zei dat 2 uur wachten onacceptabel is, helemaal zonder tegenbericht, kreeg ik een kortingscode voor volgende bestelling. Geen idee of er een ooit een volgende bestelling komt. Vervelende nasmaak aan hele verhaal overgehouden. Gemiste kans MrSushi! Had op een nettere manier opgelost kunnen worden!

yvonne sikkenk
6 julho 2022

De bezorging was precies op tijd en de sushi zit in mooie opdien boxen. Zag er verzorgd uit en de spaak was perfect.

Gigi
4 julho 2022

Normaliter tevreden. Ditmaal vond ik het een beetje tegenvallen. De rijst was taai en proefde oud. Ook mega zuinig met de gember en soja saus voor de grootte van de box.

Ilse
1 julho 2022
Gilad
30 junho 2022

The sushi was very tasty and the delivery arrived just in time

Mandy
30 junho 2022

Eten echt bijna altijd tevreden, en blijf ook steeds weer bij jullie bestellen. Maar vaak weerhoud het me wel wegens de gigantisch lange bezorgtijd. Als ik last minute bedenk om niet te gaan koken is dat rond 6 uur. voordat het eten is er is het vaak minimaal half8, 8 uur. Ik weet dat jullie super sushi hebben dat het zo druk is, maar de bezorgtijd zou echt sneller heeeel fijn zijn

Anoniem
27 junho 2022
Edwin
26 junho 2022

Zoals altijd erg goed en netjes op tijd. Een van de weinige sushi tenten die een contante hoge kwaliteit leveren.

Gülsen
25 junho 2022

Was heel lekker. Het was warm. Bezorging was snel. Bezorger was heel vriendelijk.

Bab
24 junho 2022

Freeroll is de actie. Toegevoegd in mijn winkelmand maar niet geleverd gekregen. De rest vd sushi was top.

Paul
20 junho 2022

Als vanouds top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A. Faber
17 junho 2022

Belde naar de vesting in Uithoorn moest via de site bestellen .ik woon in Uithoorn . Via de mail kwam ik er achter dat het eten uit Amstelveen kwam en dat ik 4 euro bezorgkosten moest betalen en 25 cent voor de transactie moet betalen. Ik vind dit raar volgende keer bel ik en haal het wel op bij de vestiging in Uithoorn.

M
16 junho 2022

Heerlijk!

Jan Lans
12 junho 2022

Heerlijk en keurig op tijd. Doen we gauw weer.

Linda Van Rooijen
11 junho 2022

Altijd op tijd altijd vrolijk

Betty Berson
11 junho 2022

Heerlijke sushi

Juliette
7 junho 2022
Leonie
6 junho 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, gaat echt nergens over en inmiddels volledig over m’n honger heen. Gelukkig is de kwaliteit van de sushi wel goed en hadden we geen warme dingen in onze bestelling.

Vromen
5 junho 2022

Zoals altijd, gewoon goed

Ehrhardt
3 junho 2022

Mooi op tijd geleverd. Heerlijk allemaal!

Kayla Gorany
29 maio 2022

Was uitstekend eten & bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Berry
29 maio 2022
CW Satir
29 maio 2022

zeer tevreden!

Peter van Dijk
28 maio 2022
prima
23 maio 2022
Anoniem
21 maio 2022
Daniel Blocq
21 maio 2022

Zeer magere vulling van de poke bowl. Veel rijst en komkommer, beetje avocado en zalm. Heb niet eerder zo weinig vulling gehad bij een poke bowl.

Vromen
20 maio 2022
Tom Weijel
16 maio 2022

Bezorging sneller dan verwacht

Silvy Heijmerink
15 maio 2022
Sylvia
15 maio 2022

Heerlijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
13 maio 2022

Eten was erg lekker en de bezorging goed. Waren 5 ipv 6 loempia's geleverd

Johan V
11 maio 2022

Zoals bijna altijd uitstekend!

Wolkers
9 maio 2022

We hebben weer genoten van de diverse smaken

Amstelveen
8 maio 2022
Vromen
8 maio 2022

Sams as always!

Ymn
7 maio 2022

Moet minimaal 1 uur op bezorging wachten.

juliette
6 maio 2022

- de sushi viel helemaal uit elkaar - de sushi werd 30 minuten te laat bezorgd. normala gesproken heb ik altijd hele goede ervaringen met jullie alleen viel het vandaag erg tegen

Maurits
1 maio 2022

Erg lekker.

Berkan
27 abril 2022
John
26 abril 2022

Amazing! Tim en zijn collega's waren geweldig. Ik had eerst een bestelling via Uber Eats geplaatst en aan de kant van Uber Eats ging alles mis. Uiteindelijk heb ik het restaurant gebeld en Tim gesproken. Hij heeft alles netjes opgelost en ik heb mijn oorspronkelijke bestelling via Uber Eats geannuleerd. De sushi was onwijs lekker. Alle 14 gasten waren zeer tevreden. De warme gerechten zoals spring rolls en kip yakatori waren ook heerlijk. Na de hele gedoe met Uber Eats was ik zeer tevreden met de professionaliteit van Tim en zijn collega's. Bedankt voor een gezellige avond.

Rijnsas
24 abril 2022

Lekker vandaag, ook de frituur knapperig!

Mr. Food
21 abril 2022

Ruim 70 minuten gewacht op een 'snelle' bezorging. Eenmaal geleverd was het erg lekker. De Chicken poke bowl, erg verassend! 👏 Erg fijn dat er via de website een mogelijkheid is om aan te gevengeen stokjes of soya saus te willen ontvangen. 🌱🌿

Debby
19 abril 2022
Vromen
16 abril 2022
bon
16 abril 2022

bezorgen kon het vanwege een wegafsluiting niet vinden maar belde netjes op!

Familie Godani
13 abril 2022

Er miste een sake sushi.

Sophia
9 abril 2022

Weer heerlijk gegeten! Vergeten om de Free roll code te gebruiken. Komt de volgende keer. Was wel weer wat te laat maar dat kan goed met de drukte op zaterdag bij z’n grote bestelling.

AM
9 abril 2022

Goede kwaliteit producten, knapperige Gyoza, the sushi lekker op tempertuur, duidelijk vers gemaakt, niet de hele dag in de koelkast gestaan. Bezorging duurde wat langer, 75 minuten op een vrijdag avond.

X
7 abril 2022
mandy
7 abril 2022

De sushi was echt TOP!! Heerlijk gegeten en ook nog eens snel bezorgd. 20min eerder dan aangegeven.

Anne
4 abril 2022

Altijd lekker en vriendelijk

Annelies
4 abril 2022

Altijd top

Annelies
4 abril 2022

Altijd heerlijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom het altijd halen en staat keurig klaar.

Anoniem
4 abril 2022
Sophia
3 abril 2022

Lekker gegeten. Goede kwaliteit. Bezorging was een half uur later dan verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandy
2 abril 2022
Sylvia
2 abril 2022

Prima, zoals altijd

Vromen
2 abril 2022

Jammer dat de bestelling later klaar was dan gepland, terwijl ik ook nog gebeld had....Niet klantvriendelijk

Carolien lamberts
1 abril 2022

Heerlijke verse Sushi. Top

Eva
29 março 2022

De beste sushi, snel geleverd en altijd vers

Julie
28 março 2022

De sushi was heerlijk maar helaas hebben wij 2 en een half uur moeten wachten. Om 19.30 besteld en we konden pas om 22.00 eten. Om 21.00 gebeld toen zou het eraan komen..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claudio
28 março 2022
Rose
28 março 2022

Duurde erg lang en was geen contact te krijgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Madelon
26 março 2022

Zoals altijd heerlijk vers eten. Dit is mijn favoriete plek om sushi of een pokebowl te bestellen. Ook altijd goede service. Ik hoef nooit lang te wachten en de klantvriendelijk is top. Het enige kleine dingetje was dat er geen soja saus en gember bij zat. Dit is gewoonlijk nooit het geval. Dit was pas de eerste keer in de vele bestellingen die ik heb gedaan. Kan gebeuren natuurlijk :) Daarnaast was het eten nog steeds top dus totaal geen probleem. Jammer dat de vestiging in mijn woonplaats weg is en ik het niet meer kan laten bezorgen. Maar voor deze top sushi heb ik het zonder twijfel over om het op te halen!

Anoniem
26 março 2022

Kwaliteit van de sushi was matig, niet voor herhaling vatbaar voor ons

Bob Nolen
23 março 2022

Het eten is altijd goed, maar ik doe een bestelling op 'zo snel mogeljjk', omdat de eerstvolgende tijd dat bezorgd kan worden '19.30' is, dus liever eerder. Vervolgens bel ik om 20.10 uur dat ik het gek vind dat we zo snel mogelijk bestellen en het nog niet ontvangen hebben (20.10 uur dus), krijg ik een beidehante neus aan de lijn dat het niet aan hen ligt maar aan thuisbezorgd. Jullie maken de sushi neem ik aan? Niet thuisbezorgd? Ik heb nog nooit eerder een klacht ingediend bij jullie, het is voornamelijk goed, maar deze keer ben ik zeer ontevreden over de service over de telefoon en de bezorgingssnelheid. Mijn naam is Bob Nolen Parlevinker 32 0634572279

Hayssa
22 março 2022
Vromen
18 março 2022
Frederika de Vries
18 março 2022

Ik had aangegeven dat ik geen stokjes en geen wasabi hoefde en die zaten er toch bij, dan heeft het geen zin om dat te vragen

Dennis
16 março 2022

Lekkere verse sushi, kip was warm net als de garnalen. De sashimi mag dunner gesneden worden. Bezorging was mooi op tijd.

Anne
16 março 2022
Desiree
15 março 2022

Heel lang niet besteld hier, vond de kwaliteit achteruit gegaan. Vandaag weer geprobeerd en het was heel lekker. We komen weer vaker.

Annelies
15 março 2022
Lisette
15 março 2022

Alleen er dat ik een Californië roll kreeg ipv een zalm roll

Niels
13 março 2022
C
13 março 2022
Bart Weustink
12 março 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op de besteling.......

Vromen
12 março 2022

Hele asociale bezorger, bovendien erg laat. 1,5 uur na bestelling.

Heleen Engelhardt
12 março 2022
monica
8 março 2022

Ik had de spicy salmon poke bowl besteld maar in plaats van zalm heb ik tonijn gekregen, in principe niet heel erg want het was alsnog lekker.

Anoniem
5 março 2022
Ahuis
4 março 2022

Vanavond heerlijke sushi’s gegeten voor herhaling vatbaar👌

Carolien lamberts
2 março 2022

De lekkerste sushi

Pia
28 fevereiro 2022

Lekkere sushi, af en toe een leuke aanbieding, aardig personeel, goede en snelle service. Ik bestel er vaak en ben altijd erg tevreden.

Stephan
27 fevereiro 2022

Altijd wisselend, deze keer top, vorige keer flop. Blijf terugkomen vanwege de goede prijs

Mar
26 fevereiro 2022

Top

Roy
25 fevereiro 2022

Heerlijke sushi zoals altijd. Bezorging ook op tijd. Wel voor de zoveelste keer dat we een deel van de bestelling missen. Let daar even op!

Danielle
24 fevereiro 2022

Heerlijke verse sushi.

Marga Wolkers
24 fevereiro 2022
Nour Elmetwally
24 fevereiro 2022

NVT

Samantha
23 fevereiro 2022

Was super!

Irene van Zwieten
23 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk!!

Demi
23 fevereiro 2022

Sashimi was veels te dik, daardoor echt niet lekker! Bezorging was 20 min te vroeg heel irritant, 2e keer namelijk dat dit gebeurd. Ging me verassing.

Heleen
21 fevereiro 2022

Top!

Annie
21 fevereiro 2022

Helaas was de rijst zo droog dat de sushi uitelkaar viel....de smaak was redelijk maar we vonden het erg jammer. We hebben dit telefonisch ook laten weten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessica Kluitenberg
21 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk, en mooi op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
20 fevereiro 2022

Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bente
19 fevereiro 2022

Bestelling was wat later, maar begrijpelijk door de storm

K Schardijn
18 fevereiro 2022

Sushis zijn heerlijk vers en het smaak lekker

Henk
16 fevereiro 2022

5 uur besteld 6 uur geleverd

Judith
16 fevereiro 2022

Heerlijke Poké bowls gehaald!

M
15 fevereiro 2022

Duurde erg lang, maar dat is begrijpelijk op Valentijn. Eten was top!!!

Anoniem
14 fevereiro 2022
Carolien lamberts
13 fevereiro 2022

De lekkerste sushi ever

Ben
13 fevereiro 2022

Bestelde Valentijnsbox en Gebruikte de promotiecode voor een free roll. Afgehaald, thuisgekomen bleek de freeroll er niet bij te zitten terwijl ik er nog naar had gevraagd. Box was erg duur in relatie tot wat je krijgt. Matige ervaring.

Sandy
12 fevereiro 2022
Frederika de Vries
10 fevereiro 2022
Laura
9 fevereiro 2022
Vromen
7 fevereiro 2022
Caroline
6 fevereiro 2022

De bezorging was super snel na ons verzoek per telefoon; goed hoor! Heerlijk verse Sushi!

Ina Kenter
6 fevereiro 2022
de Jong
2 fevereiro 2022
Erikjan
2 fevereiro 2022

Fantastisch gegeten, keurig op tijd afgeleverd door een uiterst beleefde en vriendelijke bezorger. Top!

Matjaz Fajdiga
31 janeiro 2022
Sylvia kruk
31 janeiro 2022

Zoals altijd prima!

Carolien lamberts
31 janeiro 2022

De lekkerste sushi. En Super vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

*
30 janeiro 2022

Aardige bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
30 janeiro 2022
Tom Ligthart
29 janeiro 2022

Er ontbrak iets aan mijn bestelling, helaas kregen we minder dan normaal. Is jammer, want het is altijd super lekker.

Cedric Lanckohr
26 janeiro 2022
Sandy
23 janeiro 2022

Het was weer erg lekker

Anne
22 janeiro 2022

Heerlijk en perfect op tijd bezorgd!

Fiene recourt
20 janeiro 2022

Zou ze bezorger het liefst -1 sterren willen geven. Bezorger was veelte laat en niet vriendelijk, eten was wel lekker

Debby
19 janeiro 2022
Annemiek
19 janeiro 2022

De sushi was heel erg lekker. Het wachten was de moeite waard. We hebben namelijk langer dan een uur moeten wachten: ipv 19.30 uur werd het om 20.45 uur bezorgd. Misschien is afhalen dan een betere optie.

Desiree
17 janeiro 2022

Ik bestel de afgelopen jaren regelmatig bij mr. Sushi in Amstelveen. Ik haal de bestelling altijd zelf op en die staat altijd op de afgesproken tijd klaar. De sushi is vers, smakelijk en de schalen zijn altijd prachtig opgemaakt. Het personeel is vriendelijk en de afhandeling gaat snel (zeker wanneer je online bestelt en betaalt) Helemaal goed dus! Op tijd bestellen en zelf ophalen is dus een aanrader!

Kim
15 janeiro 2022

Altijd Super lekker! Maar de bezorging is wel vaak laat.

Chazz Sutherland
14 janeiro 2022
Sylvia kruk
14 janeiro 2022

Was weer HEERLIJK!!

Frederika
13 janeiro 2022

Alles keurig op tijd bezorgd en ik heb heerlijk gegeten!

Isabella
13 janeiro 2022

Eten kwam super laat sushi kon beter is de eerste keer dat ik een opmerking heb en ik bestel al 2 jaar hier

Carolien lamberts
11 janeiro 2022

Heerlijke verse sushi. Echtn top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessica
9 janeiro 2022

Het was heerlijk en maar 15 minuten later geleverd dan de opgegeven tijd.

M El gargouri
8 janeiro 2022

Top 👌

Vromen
8 janeiro 2022

De beef truffel rol was niet lekker, de rest goed zoals altijd

A
7 janeiro 2022

Het eten is goed maar bezorging is echt áltijd te laat. Al bestel 4 uur van tevoren. Daar mag wel iets aan gedaan worden! Is zonde!

Edgar Vleeming
4 janeiro 2022

Heel blij mee Perfect 🙏

N.Ahuis
4 janeiro 2022

Heerlijke Sushi gegeten, voor herhaling vatbaar. Precies op de juiste tijd klaar.

Olga
3 janeiro 2022
Zorayda
3 janeiro 2022

Weer snelle levering en het was weer heerlijk

Marga Wolkers
3 janeiro 2022

Prima verzorgd

Anna
2 janeiro 2021

Lekker, vers, origineel, altijd een goed idee!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E
2 janeiro 2021
Vromen
2 janeiro 2021
Sylvia kruk
31 dezembro 2021

Alles prima zoals altijd!

Johan
29 dezembro 2021
Debbie Westerhof
29 dezembro 2021

Hele goede sushi. Goede schotels met veel diversiteit.

El
28 dezembro 2021

Prima eten. Goed verzorgd. De bezorging was exact op de afgesproken tijd.

GG
28 dezembro 2021

Duurde 2 uur voor de bestelling kwam. 2x gebeld en medewerker aan de telefoon is niet eerlijk over de status van de bestelling en belt ook niet terug..

Anouk
27 dezembro 2021

Altijd erg lekkere sushi, maar deze keer helaas geen verse boontjes (bruinig en sompig).

Kyra hemminghaus
25 dezembro 2021

helaas heb 1.5 uur moeten wachten op het eten. vind ik erg lang. verzorgster was wel heel vriendelijk.

Vromen
23 dezembro 2021

Sushi goed, bezorging te laat en niet op afgesproken tijd

Daniëlle
23 dezembro 2021

Heerlijke sushi, super vers.

Dofre
22 dezembro 2021

Eten kwam 18.45, 15 minuten later dan afgesproken tijd. Jammer dat Crispy Duck was uitverkocht maar Crispy Chicken is ook een aanrader 😁.

Marina
22 dezembro 2021
Ra-ies
21 dezembro 2021

Lekkere sushi, en snelle bezorging

Rosa
21 dezembro 2021

Gewoon top

Naomi van Rems
20 dezembro 2021
Elfie
19 dezembro 2021

Mijn opa en oma zeggen “verrukkelijk” 🤣👍🏼

daili misdorp
17 dezembro 2021

ik heb bijna 2 uur lang moeten wachten op mijn bestelling, vind dat persoonlijk niet normaal

Annemarie
15 dezembro 2021

Nu een paar keer besteld. Steeds goed verzorgende schalen met heerlijke sushi. Bezorging op gevraagde tijd. Top!!

anoniem
15 dezembro 2021

Super lekker gegeten!!!

Robbert
13 dezembro 2021

Veel en veel te laat. Hadden rond 17:15 besteld, eten kwam uiteindelijk rond 20:40.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Malaika
12 dezembro 2021
Vromen
7 dezembro 2021
Frank
5 dezembro 2021
Michal
4 dezembro 2021

Amazing service, clean and fast

Hans de Wijs
4 dezembro 2021

Helaas de gratis extra roll vergeten. Na gebeld te hebben, werd deze alsnog keurig nageleverd. Sushi’s waren zoals altijd van prima kwaliteit.

Jumaina
2 dezembro 2021

Netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip. Heerlijk gegeten.

S. Mantel
1 dezembro 2021

Sushi was prima, de edamame smaakte oud en was minder lekker dan ik gewend ben.

Frederika
30 novembro 2021

Het was weer heerlijk en stipt op tijd bezorgd!

Goeie sushi
29 novembro 2021
Yinon
28 novembro 2021

Bezorging duurde erg lang. Kwartier later dan gezegd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dave
24 novembro 2021

Een gerecht verkeer (kani nigiri) kreeg maki in plaats. 16:30 besteld voor 18:00 bezorging en nog 20 min te laat.

Laura
21 novembro 2021
Willeke van den berg
14 novembro 2021

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frederika
14 novembro 2021

Al weer stipt op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans de Wijs
13 novembro 2021

Prima sushi’s!

Marielle Koevermans
12 novembro 2021

Lekker snel geleverd!!

Nis
11 novembro 2021

Graag de garnalen snijden want Niemand wil een garnalen in één keer in zijn mond douwen.

Frederika
8 novembro 2021

Op uw verzoek had ik aangegeven dat ik geen eetstokjes en geen wasabi hoefde te ontvangen, maar dit zat er toch bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
7 novembro 2021

Sushi was vers, erg lekker. De sashimi mag dunner gesneden, erg dikke plakken.

Anat
6 novembro 2021

Lekker!!!

Malaika
6 novembro 2021
Verpleegkundige
5 novembro 2021

Het is altijd een feestje de sushi!

Natasha
31 outubro 2021

Zalm stond enorm was niet vers , bijna alles weggehoond. Jammer 40 euro niet waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mr. Sushi

Hi Natasha, wat vervelend dat uw bestelling niet in orde was. Zou u een e-mail kunnen sturen naar info@mrsushi.nl, zodat wij dit kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Danielle
28 outubro 2021
George
28 outubro 2021
Vromen
25 outubro 2021

Meer dan 1,5 uur tot de bestelling er was. Afspraken worden niet nagekomen, jammer, want de sushi is prima

Mounia
25 outubro 2021

Eten was hier veeeel sneller dan verwacht duurt meestal een 1 uur + en was echt heerlijk. Je krijgt echt een goed gevulde poke bowl voor €20

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
24 outubro 2021

Heerlijke sushi!

Celine
23 outubro 2021
Di Mondo
23 outubro 2021

Snelle levering en erg lekkere poké bowls en ebi fry.

Ingrid
21 outubro 2021
Kievits
17 outubro 2021

Lekkere sushi maar 1,5uur wachten is wel erg lang als je trek hebt 😂

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thierry
15 outubro 2021

Erg lekker gegeten. Zalm was goed koud en redelijk snelle bezorging zonder problemen.

Yaman
15 outubro 2021

Verse lekkere sushi. Altijd op tijd of eerder geleverd. Altijd tevreden over dit filiaal. Super aardige en behulpzame mensen. Vooral de dame achter de kassa die de bestellingen neemt :)

Do
11 outubro 2021
a.e.hogenhout
7 outubro 2021

voor verjaardag van mijn vrouw lekker sushi besteld. Na een vlotte bezorging heel lekker gesmuld. prima.